RoMAFIA! Pesedista Gârbovan revine în magistratură! Secția de judecători a CSM a votat cu 8-1 retragerea cererii de demisie

RoMAFIA! Pesedista Gârbovan revine în magistratură! Secția de judecători a CSM a votat cu 8-1 retragerea cererii de demisie

RoMAFIA! Pesedista Gârbovan revine în magistratură! Secția de judecători a CSM a votat cu 8-1 retragerea cererii de demisie.
 
Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat în ședința de azi cererea pesedistei Dana Gîrbovan de retragere a demisiei din magistratură. Votul a fost 8-1 pentru acceptarea cererii.

 Potrivit ordinii de zi publicate pe pagina de internet a CSM, Secţia a luat în discuţie „renunţarea la cererea de eliberare din funcţie, prin demisie, a doamnei Dana Cristina Gîrbovan, judecător la Curtea de Apel Cluj”.

Dana Gîrbovan a anunțat, săptămâna trecută, după ce preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că a decis respingerea numirii ei în funcţia de ministru al Justiţiei, că îşi va retrage demisia din magistratură. Ea a benficiat de ajutorul CSM, care nu a trimis la Administrația Prezidențială demisia ei.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Atamanul și-a părăsit calul și nevasta pentru aventură, dar s-a întors acasă corect”

2 Cruzime fără margini a comandanților ruși

3 Peste 100 de soldaţi ai Gărzii Naționale a Rusiei, armata privată a lui Vladimir Putin, concediați după ce au refuzat să lupte ăn Ucraina!

4 Alertă în lumea interlopă! Se pregătește răzbunarea morții lui Emi Pian, șeful clanului Duduienilor?

5 Ursul-fantomă din Iași „rupe internetul”