RoMAFIA! Pesedista Gârbovan revine în magistratură! Secția de judecători a CSM a votat cu 8-1 retragerea cererii de demisie

RoMAFIA! Pesedista Gârbovan revine în magistratură! Secția de judecători a CSM a votat cu 8-1 retragerea cererii de demisie

RoMAFIA! Pesedista Gârbovan revine în magistratură! Secția de judecători a CSM a votat cu 8-1 retragerea cererii de demisie.
 
Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat în ședința de azi cererea pesedistei Dana Gîrbovan de retragere a demisiei din magistratură. Votul a fost 8-1 pentru acceptarea cererii.

 Potrivit ordinii de zi publicate pe pagina de internet a CSM, Secţia a luat în discuţie „renunţarea la cererea de eliberare din funcţie, prin demisie, a doamnei Dana Cristina Gîrbovan, judecător la Curtea de Apel Cluj”.

Dana Gîrbovan a anunțat, săptămâna trecută, după ce preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că a decis respingerea numirii ei în funcţia de ministru al Justiţiei, că îşi va retrage demisia din magistratură. Ea a benficiat de ajutorul CSM, care nu a trimis la Administrația Prezidențială demisia ei.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...