RoMAFIA! Pesedista Gârbovan revine în magistratură! Secția de judecători a CSM a votat cu 8-1 retragerea cererii de demisie

RoMAFIA! Pesedista Gârbovan revine în magistratură! Secția de judecători a CSM a votat cu 8-1 retragerea cererii de demisie

RoMAFIA! Pesedista Gârbovan revine în magistratură! Secția de judecători a CSM a votat cu 8-1 retragerea cererii de demisie.
 
Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat în ședința de azi cererea pesedistei Dana Gîrbovan de retragere a demisiei din magistratură. Votul a fost 8-1 pentru acceptarea cererii.

 Potrivit ordinii de zi publicate pe pagina de internet a CSM, Secţia a luat în discuţie „renunţarea la cererea de eliberare din funcţie, prin demisie, a doamnei Dana Cristina Gîrbovan, judecător la Curtea de Apel Cluj”.

Dana Gîrbovan a anunțat, săptămâna trecută, după ce preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că a decis respingerea numirii ei în funcţia de ministru al Justiţiei, că îşi va retrage demisia din magistratură. Ea a benficiat de ajutorul CSM, care nu a trimis la Administrația Prezidențială demisia ei.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea prezintă una dintre schemele prin care s-a devalizat România

2 Ce șanse mai sunt să fie amânate alegerile parlamentare din 6 decembrie / De ce a aruncat președintele pisica pe…

3 Trendul din sondaje: PNL începe să scadă, PSD, staționar / USR PLUS e pe creștere, Pro România se scufundă

4 Cine este „Barosanul”? România, într-un document al unei jurnaliste de investigații legat de afacerile dubioas…

5 Mulțumită, Firea anunță că 3,3 milioane lei dați de UE pentru batrânii din cămine sunt gestionați de Iftene, u…