Român arestat în Germania după ce a insistat ca polițiștii să îi percheziționeze mașina „cât mai temeinic”. Ce au găsit

Român arestat în Germania după ce a insistat ca polițiștii să îi percheziționeze mașina „cât mai temeinic”. Ce au găsit

Un bărbat de 33 de ani a fost arestat în Germania după ce au fost găsite în mașina lui presupusă cocaină. Românul, care venea din Belgia și se îndrepta spre Italia, a fost oprit pentru viteza excesivă. El chiar i-a invitat pe polițiști să-i percheziționeze mașina cât mai temeinic posibil.

Român arestat în Germania FOTO Shutterstock/Imagine ilustrativă

Polițiștii germani au făcut verificările conform legii și conform invitației românului, „cât mai temeinic posibil”. Astfel că au găsit ceea ce bănuiau deja, după urmele pe care le-au găsit iniția pe mâinile lui. Ei au găsit un compartiment special amenajat sub picioarele șoferului, conform Știri Diaspora.

Bărbatul, care intrase în Germania sâmbătă după amiază, a fost oprit de ofițeri în civil ai poliției rutiere din Köln, în timp c conducea un Audi Q5, pe autostrada A4, în apropiere de Elsdorf. În jurul orei 15.00, SUV-ul, înmatriculat în Italia , a atras atenția polițiștilor din cauza vitezei excesive cu care conducea.

Urme de droguri pe mâini

În timpul controlului vehiculului la intersecția Elsdorf, un test efectuat pe mâinile bărbatului de ani a relevat urme de droguri. „Cu toate acestea, bărbatul i-a încurajat de mai multe ori și foarte politicos pe ofițeri să îi percheziționeze mașina cât mai temeinic posibil”, a relatat poliția.

Polițiștii au găsit în mașină, sub covorul de la nivelul picioarelor, dovada unei ascunzători de contrabandă instalată profesional și deschisă electric. Suspectul a fost apoi arestat, iar mașina sa a fost confiscată.

La secția de poliție de pe autostrada Frechen, polițiștii au deschis ascunzătoarea și au găsit cinci kilograme bune de presupusă cocaină ambalată în pachete.

În plus, ofițerii au confiscat de la suspect telefoane mobile și o sumă de câteva sute de euro în numerar. Duminică, un magistrat l-a trimis pe bărbatul reținut în arest preventiv.

Nu este un caz singular. Tot sâmbătă, un alt român a fost arestat, tot în Germania. Bărbatul venea din Italia și se fla într-un autocar. Bărbatul, care era înarmat cu un pistol, era căutat cu mandat de arestare. Arma a fost denunțată ca fiind furată în Italia, în anul 2017. Românul de 44 de ani a încercat să scape în secret de pistol, care conținea cinci gloanțe. El a negat categoric că ar fi fost pistolul lui.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...