Român căutat în Italia pentru un accident mortal de la care a fugit

Român căutat în Italia pentru un accident mortal de la care a fugit

Un cetățean român este căutat de autoritățile din Italia, după ce a provocat un accident soldat cu un mort și doi răniți. Bărbatul a fugit de la locul accidentului, care s-a petrecut într-un tunel de pe autostrada A10, relatează publicația Genova24 .

Bărbatul a fugit de la locul accidentului. FOTO Twitter / @BabboleoNews

Accidentul a avut loc, duminică, 16 octombrie, pe Autostrada dei Fiori, unde un autoturism și un camion s-au ciocnit frontal. În acea zonă erau efectuate lucrări, astfel că existau schimbări la sensurile de mers. Anchetatorii sunt de părere că șoferul român s-a încadrat greșit și se afla pe contrasens.

Un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din Moldova, care se afla pe bancheta din spate, a murit în urma impactului, în timp ce o femeie care se afla în aceeași mașină a fost grav rănită.

Șoferul camionului, în vârstă de 32 de ani, este grav rănit. Atât femeia cât și șoferul camionului au fost transportați la spitalul Borea din Sanremo.

FOTO farodiroma.it

FOTO farodiroma.it

Polițiștii rutieri încearcă să înțeleagă din imaginile surprinse de camerele de pe autostradă și din câteva mărturii cum s-a produs accidentul și unde este bărbatul.

Prima ipoteză luată în considerare a fost că, șocat și rănit, șoferul vehiculului care a provocat accidentul a fost ulterior salvat de o persoană. Nu este exclus că după ce a ieșit din tunel să fi dispărut în vegetația de pe marginea drumului.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro