Româncă arestată în timpul funeraliilor lui Silvio Berlusconi. Ce făcea când a prins-o Poliția

Româncă arestată în timpul funeraliilor lui Silvio Berlusconi. Ce făcea când a prins-o Poliția

O tentativă de tâlhărie a avut loc în timpul funeraliilor lui Silvio Berlusconi, în Piazza Duomo din Milano.

O româncă în vârstă de 21 de ani a fost arestată de poliție pentru furt din buzunare în timpul funeraliilor de stat ale fostului premier, scrie liberoquotidiano.it.

La dispozitivul de securitate instituit de Questore Giuseppe Petronzi, cu ocazia funeraliilor liderului Forza Italia, au participat și agenți ai brigăzii mobile de combatere a infracțiunilor de furt.

La câteva minute după ora 15.00, imediat după ce a început ceremonia funerară de la Duomo, polițiștii Secției a VI-a au reperat în Piazza Duomo o tânără care a urmărit cu atenție deosebită persoanele de pe Corso Vittorio Emanuele până când a intrat într-un fast-food din Galeria Fontana.

La etajul al doilea al restaurantului, aceasta s-a apropiat de un tânăr de 18 ani și i-a arătat o bucată de hârtie pe care era scris ceva de neînțeles, apoi a așezat hârtia pe masa care acoperea telefonul mobil al băiatului și a reușit să îl fure.

Ofițerii de poliție au oprit-o imediat pe femeie și i-au înapoiat telefonul mobil victimei. Femeia, în vârstă de 21 de ani, "cu numeroase condamnări anterioare pentru manipulare de bunuri furate, furt și nerespectarea ordinelor autorităților, beneficiară a expulzărilor din centrul orașului și a interdicției de acces în centrul orașului timp de un an emisă de Questore din Milano (notificată în urmă cu 40 de zile)", a fost arestată.

Silvio Berlusconi a murit luni la vârsta de 86 de ani în Spitalul San Raffaele din Milano, unde fusese internat vinerea trecută. Fostul om de afaceri și premier italian suferea de leucemie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?