Româncă ucisă de rechin în Egipt. Salvamarii ar fi luat în râs avertismentele turiştilor

Româncă ucisă de rechin în Egipt. Salvamarii ar fi luat în râs avertismentele turiştilor

Salvamarii au râs şi au spus că nu există rechini în zona respectivă. Această scenă a avut loc, potrivit publicaţiei britanice The Sun , cu doar 15 minute înainte de producerea tragediei.

Acuzaţiile au fost lansate de câţiva turişti ruşi. Ei au relatat pe un forum de pe o reţea socială că au fost martori atunci când salvamarii au ignorat avertismentul că un rechin se află în apă. „Vorbitori de limba engleză care stăteau la debarcader au văzut un rechin cu 15 minute înainte de atac şi au avertizat salvamarii, dar au râs de ei, spunând că nu există rechini în Sahl Hasheesh şi nu au fost niciodată”.

Alţi doi turişti au reuşit să se salveze singuri. Ei au sărit pe vârful unui recif pentru a scăpa de rechin şi au cerut ajutor, dar salvamarii le-ar fi spus, conform martorilor, să înoate singuri. „Totul este în stil egiptean. Nu există ştiinţă, nici un sistem adecvat“, au mai afirmat turiştii care au fost martori la acest teribil incident.

Românca dispăruse de la hotel de două zile

Românca a fost dată dispărută de două zile din hotelul unde era cazată, trupul sfârtecat al acesteia fiind găsit pe un coral. Rămăşiţele din trupul turistei românce au fost puse în saci, relatează martorii, care mai mărturisesc că erau şi foarte mulţi poliţişti.

Turistul rus mai susţine că s-ar fi încercat să se ascundă moartea violentă a româncei, pentru ca turiştii să nu plece din staţiune, dar nu s-a mai putut ascunde nimic după al doilea deces.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...