Români prinși la Bologna jefuind trecători, după ce s-au deghizat în Mickey și Minnie Mouse

Români prinși la Bologna jefuind trecători, după ce s-au deghizat în Mickey și Minnie Mouse

Un român în vârstă de 29 de ani a fost arestat la Bologna în timp ce se afla în compania unui compatriot îmbrăcat în Minnie Mouse. Potrivit acuzațiilor, acesta s-a deghizat în mod repetat în Mickey Mouse pentru a jefui trecătorii.

Mickey și Minnie Mouse FOTO: Arhivă

Protagonistul poveștii este un bărbat de 29 de ani din România, deja cunoscut de poliție. Românul de 29 de ani fusese deja condamnat la cinci ani de închisoare, fiind considerat responsabil de o serie de furturi și jafuri care au avut loc începând din 2017 în centrul istoric al capitalei Emilia-Romagna, potrivit ilgiornale.it.

Modul de operare pe care tânărul român îl dezvoltase de-a lungul timpului era cel puțin curios, potrivit reconstituirilor: se îmbrăca în popularul personaj Disney și se plimba pe străzile orașului, atrăgând atenția în special a copiilor.

Familiile cu copii erau, se pare, "ținta" sa preferată: bărbatul se apropia de cei mici sub pretextul de a le oferi un balon sau de a le propune o fotografie împreună. Numai că, odată ce le atrăgea atenția lor și a părinților, profita în mod repetat de ocazie pentru a-i jefui pe membrii familiei și fugea rapid. Acțiuni pe care persoana în cauză, potrivit anchetatorilor, le-ar fi desfășurat în mai multe rânduri în ultimii șapte ani. El a fost observat de polițiștii angajați într-un control de rutină în zona Via Ugo Bassi, care l-au recunoscut imediat , în ciuda faptului că nu purta un costum de Mickey Mouse.

Pentru ca povestea să fie și mai paradoxală, tânărul de 29 de ani era totuși însoțit de o persoană îmbrăcată ca Minnie Mouse, compatriotul său, despre care anchetatorii presupun că ar putea fi complicele său. Tânărul a fost supus apoi investigațiilor obișnuite, care au scos la iveală condamnările sale anterioare. El a fost acuzat de o pedeapsă cumulată de patru ani, opt luni și 26 de zile.

Din acest motiv, la finalul controlului, a fost oprit și dus la închisoarea Dozza.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro