România, în vizorul PROPAGANDEI de la Kremlin/Rossia1 va difuza un reportaj care ne prezintă ca o țară din lumea a III-a!

România, în vizorul PROPAGANDEI de la Kremlin/Rossia1 va difuza un reportaj care ne prezintă ca o țară din lumea a III-a!

Propaganda de la Kremlin si-a indreptat armele contra Romaniei, scrie site-ul unimedia.info , care anunta ca postul de televiziunea Rossia 1 va difuza un reportaj in care Romania este prezentata ca o tara din lumea a III-a, unde situatia s-a inrautatit dupa aderarea la Uniunea Europeana.

Potrivit unui anunt difuzat de Rossia 1, "documentarul" a fost realizat de ziaristul Alexandr Ragatchin.

Jurnalistii rusi spun ca la Deveselu nu functioneaza telefonia mobila, iar oameni intervievati afirma ca nu au simtit nici o schimbare dupa aderarea tarii la UE.

"Propagandistii de la Moscova au filmat imagini dintr-un cartier sarac din Bucuresti prezentandu-l ca pe un cartier tipic din Romania", arata Unimedia.md.

Reportajul se incheie cu o incursiune in fosta Iugoslavie, acolo unde "din cauza interventiei NATO au fost ucise mai multe persoane, iar economia tarilor care au iesit din Federatia iugoslava a fost dusa la pamant".

Filmul intitulat "Capcana europeana" va fi difuzat marti de canalul de televiziune Rossia 1.

Acest documentar vine dupa ce presedintele rus Vladimir Putin a declarat vineri, la Atena, ca Romania si Polonia s-ar putea afla in raza de actiune a rachetelor rusesti, deoarece gazduiesc elemente ale scutului anti-racheta american, pe care Moscova il considera o amenintare, potrivit Reuters.

In declaratia presedintelui rus citata de agentia Reuters nu apare cuvantul racheta, ci este folosit termenul "in raza de actiune".

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat vineri la Atena ca Romania si Polonia s-ar putea afla in raza de actiune a rachetelor rusesti, deoarece gazduiesc elemente ale scutului anti-racheta american, pe care Moscova il considera o amenintare, informeaza Reuters. In declaratia presedintelui rus citata de agentia Reuters nu apare cuvantul racheta, ci este folosit termenul "in raza de actiune".

"Daca ieri in aceste zone din Romania oamenii pur si simplu nu stiau ce inseamna sa fii in raza de actiune, de astazi suntem fortati sa luam anumite masuri pentru a ne asigura securitatea", a spus Putin la Atena intr-o conferinta de presa comuna cu premierul grec Alexis Tsipras.

*** Imaginile de mai jos sunt capturi din materialul video care va fi difuzat de ruși. Seamănă incredibil cu ceea ce prezintă Antena3 când „se supără pe regim”!







Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...