„România nu are nicio șansă să prindă Euro 2024”. Cine face această predicție

„România nu are nicio șansă să prindă Euro 2024”. Cine face această predicție

Meciul dintre Brazilia și Elveția s-a disputat luni seară, în cadrul etapei a doua a Grupei G de la Campionatul Mondial din Qatar, iar selecționata lui Tite a învins cu scorul de 1-0, după golul marcat de către Casemiro, în minutul 83.

Edi Iordănescu și stafful său au obligația de a duce România la euro 2024. Foto Sportpictures

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a urmărit meciul dintre favorita Mondialului și echipa cu care România se va bate în premilinariile Campionatului European 2024. Deși Elveția a fost învinsă de către Brazilia la CM Qatar 2022, Dumitru Dragomir consideră că este o echipă națională puternică și că va nu-I va da vreo șansă României în preliminariile Euro 2024.

Bună Elveția. Nu avem nicio șansă. Au jucători de mare valoare. Ăsta e barometrul fotbalului la această ora. Unde joacă valorile noastre și unde joacă valorile lor? Asta trebuie să pui în balanță. La noi, cel mai bun jucător român joacă în China (n.r. Nicolae Stanciu), iar ei au 6 jucători la primele 20 de echipe ale lumii”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Sport.ro.

Dumitru Dragomir nu dă nicio șansă de calificare României. Captură TV

Dumitru Dragomir nu dă nicio șansă de calificare României. Captură TV

La partida dintre Brazilia și Elveția au fost prezenți și selecționerul Edi Iordănescu și Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal. Dumitru Dragomir este de părere că aceștia s-au întors dezamăgiți de la meci în sensul că au văzut la treabă o națională care va pune probleme României.

Faptul că s-a dus să vadă… e să ia ceva nou, să vadă cum joacă echipa Elveției. Dar eu cred că a venit dezamăgit, a venit tulburat după ce i-a văzut pe elvețieni cum joacă. Puteam chiar să și câștige la un moment dat, dacă nu au avut niște acțiuni incredibile. Au 4-5 jucători de primele ehipe ale Europei”, a explicat Dumitru Dragomir.

Tricolorii vor debuta în această campanie de calificare la Campionatul European din 2024, în luna primăvară, cu Andorra (25 martie 2022) și cu Belarus (28 martie 2022). Din grupa I, mai fac parte Elveția, Israel și Kosovo. Cu naționala helvetă jucăm în iunie în deplasare și în ultimul meci din grupă, acasă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale