România primește de la Comisia Europeană din Fondul Social European suma suplimentară de 234 de milioane de euro

România primește de la Comisia Europeană din Fondul Social European suma suplimentară de 234 de milioane de euro

România primește de la Comisia Europeană din Fondul Social European suma suplimentară de 234 de milioane de euro pentru Programul său operațional privind capitalul uman. Noile fonduri vor contribui la furnizarea de cursuri pentru 168 de mii de elevi defavorizați, astfel încât să se compenseze orele de școală pierdute în timpul pandemiei. Aceeași bani vor ajuta și la crearea de noi locuri de muncă prin intermediul unor stimulente pentru angajare acordate persoanelor care au rămas fără loc de muncă în timpul pandemiei și prin sprijinirea a aproape 300 de noi întreprinderi sociale pentru persoanele care aparțin unor grupuri vulnerabile. Finanțarea suplimentară va asigura de asemenea primele acordate unui număr de 97 de mii de lucrători din domeniul sănătății, aflați în prima linie în timpul pandemiei.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 17 februarie

Sursa: rador.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…