Românul Istvan Kovacs, delegat din nou la CM 2022. În ce meci va fi implicat arbitrul

Românul Istvan Kovacs, delegat din nou la CM 2022. În ce meci va fi implicat arbitrul

Istvan Kovacs a fost delegat din nou la Campionatul Mondial din Qatar, după ce a fost arbitru de rezervă la meciul de deschidere dintre Qatar și Ecuador. Românul va fi implicat și în meciul Uruguay - Coreea de Sud.

FOTO Arhiva

Românul Istvan Kovacs va fi al patrulea oficial al partidei, care va fi condusă la centru de francezul Celemnt Turpin, care va fi ajutat de Nicolas Danos și Cyril Gringore.

Partida din grupa H, dintre Uruguay și Coreea de Sud, se va desfășura pe Education City Stadium, din Al Rayyan, joi, 24 noiembrie, de la ora 15.00.

Arbitrul român va primi pentru participarea la Mondialul din Qatar din acest an 70.000 de dolari, plus bonus pentru fiecare meci arbitrat. Dacă va conduce două partide în faza grupelor, unul în fazele eliminatorii și va fi de două ori al 4-lea oficial, va mai fi răsplătit cu 21.000$, scrie gsp.ro .

Ultimul arbitru român delegat la un campionat mondial este asistentul Nicolae Grigorescu, la turneul final desfășurat în Franța, în 1998.

Doar alți patru arbitri români au mai arbitrat un meci la Campionatul Mondial. Aceștia sunt:

  • Costel Rădulescu - Uruguay, 1930
  • Andrei Rădulescu - Mexic, 1970
  • Nicolae Rainea - RFG, 1974, Argentina 1978, Spania 1982
  • Ioan Igna - 1986

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”