Rona Hartner este în culmea fericirii. Cum a reușit să învingă din nou cancerul: „A fost o lecție de viață”

Rona Hartner este în culmea fericirii. Cum a reușit să învingă din nou cancerul: „A fost o lecție de viață”

Rona Hartner este în culmea fericirii. Datorită un tratament revoluționar efectuat în Franța, actrița a reușit să învingă cancerul pentru a doua oră. Diagnosticată recent cu boală teribilă, artista a mărturisit că vindecarea sa a fost un miracol.

Rona Hartner, fericită că a scăpat de cancer FOTO Adevărul

Într-un interviu pentru fanatik.ro , aceasta a povestit că s-a tratat la un spital de stat din Franța și că o mutație a cancerului de care a suferit a stat la baza vindecării sale. Deși inițial, medicii au fost reticenți în privința șanselor sale, fiind diagnosticată cu metastaze la plămâni și creier, în cele din urmă au reușit să o salveze.

Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Medicii au găsit un remediu-miracol, un medicament foarte periculos, ca orice chimioterapie, cu 13 pagini de efecte secundare. Se pare că Dumnezeu a vrut să n-am niciun efect secundar, ba dimpotrivă, să îmi facă un miracol și să mă vindec în două săptămâni”, a povestit artista.

Face mișcare, înoată și cântă

După această veste extraordinară, starea de spirit a actriței s-a schimbat radical. Este optimistă și spune că urmează în continuare recomandările medicilor. Deși chimioterapia trebuia urmată între 2 și 6 luni, datorită faptului că boala este în remisie, Rona Hartner a început să facă și mișcare. Merge pe jos câte 5 kilometri pe zi, înoată și chiar a luat parte la câteva evenimente unde a interpretat mai multe melodii. De asemenea, actrița a recunoscut că cel de-al doilea diagnostic de cancer pus pe medici în luna iulie a acestui an a șocat-o, însă nu i-a luat puterea de a lupta.

„Mi-a dispărut foarte mult bucuria și mi-a distrus un pic și credința. Nu prea mă mai duceam la biserică, am intrat într-o inerție din aia. Când a venit boala, îți aduce și un soi de depresie, poate că era o parte și din cauza bolii, dar și din cauza mea. A fost o lecție de viață”, a spus artista.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

4 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

5 „Ar fi primul val al ofensivei”