Ronaldo, dat afară de Manchester United. Clubul nu-i va plăti niciun penny! VIDEO

Ronaldo, dat afară de Manchester United. Clubul nu-i va plăti niciun penny! VIDEO

Starul portughez și-a acuzat clubul că l-a „trădat” și a spus că managerul Erik ten Hag i-a arătat o „lipsă de respect”, lăsându-l pe bancă. Astfel, Manchester United a început procesul de a rupe contractul, fără a-i plăti vreo despăgubire lui Cristiano Ronaldo. Atacantul era plătit cu 500.000 de lire sterline pe săptămână!

Cristiano Ronaldo va pleca pe ușa din dos de la Manchester, dar cu capul sus. Foto EPA EFE

Conform cotidianului Daily Mail , clubul britanic a dat publicității un comunicat potrivit căruia se vor lua „măsuri adecvate” în privința fotbalistului.

Astfel, Manchester United a făcut primii pași pentru a-l da afară pe Cristiano Ronaldo în urma interviului său acordat lui Piers Morgan. Procesul demitere a lui Ronaldo a început, Manchester încercând să rupă contractul de 500.000 de lire sterline pe săptămână, fără a-i plăti starului portughez un ban din cele 16 milioane de lire sterline pe care le-ar fi câștigat până la expirarea acestuia, în luna iunie.

Se leagă de o clauză din contract pentru a nu-l plăti

Conform avocaților grupării engleze, Ronaldo a încălcat termenii contractului său cu acuzațiile sale explozive împotriva clubului, a patronului Glazers, a managerului Erik ten Hag și a colegilor săi.

Interviul în care Cristiano își face praf clubul a fost difuzat în două părți, miercuri și joi, după o mulțime de teasere prin care acesta era probmovat în mediul online. Printre multe alte acuzații, Ronaldo I-a acuzat pe oficialii lui Manchester de trădare. Patronul american Malcolm Glazers, directorul executiv Richard Arnold, directorul de fotbal John Murtough și anrenorul Ten Hag au decis că Ronaldo și ”dat foc la valiză” și nu mai există cale de întoarcere pentru el la club.

Cristiano Ronaldo (37 de ani) s-a întors la Manchester United în vara lui 2021 și i-a acuzat acum pe Ten Hag și ceilalți oficiali că au încercat să-l oblige să părăsească clubul. „Nu am niciun respect pentru Ten Hag pentru că nu-mi arată respect nici el mie”, i-a spus Ronaldo lui Morgan. „Unii oameni nu mă vor aici – nu doar antrenorul, ci și ceilalți doi sau trei. Nu doar anul acesta, ci și anul trecut. Sincer, nu ar trebui să spun asta. Dar ascultă, nu-mi pasă. Oamenii ar trebui să asculte adevărul. Da, mă simt trădat”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...