Rudele sale au crezut că a murit într-un accident și că a fost incinerat. După nouă ani l-au găsit pe stradă. Cum a fost posibil

Rudele sale au crezut că a murit într-un accident și că a fost incinerat. După nouă ani l-au găsit pe stradă. Cum a fost posibil

Un bunic despre care se credea că a fost incinerat în urmă cu aproape 10 ani a fost găsit viu și nevătămat și s-a reunit cu familia sa.

Bărbatul despre care se credea că a murit FOTO: dailystar.co.uk

Povestea bizară a lui Zhuo Kangluo a început atunci când a dispărut dintr-un azil din China, în 2014, iar familia și publicul l-au identificat din greșeală ca fiind un cadavru descoperit pe șosea la scurt timp după aceea.

Cadavrul, despre care se știe acum că nu este cel al lui Zhuo, a fost incinerat, deoarece nepotul lui Zhuo a spus că nu dorește o autopsie.

Bunicul a fost, evident, presupus mort , iar viața familiei sale a mers mai departe - până acum.

Recent, autoritățile din China au urmărit rapoartele privind un bărbat care se comporta ciudat, depunând un raport de persoană dispărută, iar bărbatul a fost identificat în cele din urmă ca fiind Zhuo, după ce nepotul său l-a recunoscut pe un afiș de persoane dispărute.

Bărbatul în vârstă a refuzat să răspundă la orice întrebare a anchetatorilor înainte ca un test ADN să arate o potrivire clară cu fratele său, uimind familia sa care a petrecut ani de zile crezând că este mort , relatează China News Network.

Zhuo a izbucnit în lacrimi în urma testului ADN și a reuniunii emoționante a familiei, după ce a reușit să scrie corect numele rudelor sale atunci când a fost întrebat.

Acum, autoritățile încearcă să stabilească cine era exact persoana incinerată.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale