Rugby - CM 2019: Irlanda învinge Rusia (35-0), dar nu convinge

Naţionala de rugby a Irlandei a învins joi reprezentativa Rusiei cu scorul de 35-0 (21-0) în grupa A de la Mondialul nipon, într-o partidă disputată la Kobe, însă reprezentanţii ''frunzei de trifoi'' au dat impresia că nu au reuşit să treacă peste şocul înfrângerii surprinzătoare în faţa Japoniei.

Deşi au dominat clar în cele 80 de minute, irlandezii au avut din nou probleme până au reuşit să desfacă defensiva ''urşilor'' care într-o oarecare măsură au încercat să imite jocul niponilor din partida cu ''verzii'', încercând o apărare înaintată însă au fost mult mai puţin precişi.

Irlanda, care a debutat la CM 2019 de pe poziţia de lider în ierarhia internaţională dar acum a ajuns pe locul 4, speră ca Samoa sau Scoţia să învingă Japonia pentru a putea ocupa primul loc în grupă, poziţie pe care o deţine în prezent, cu 11 puncte acumulate.

În partida cu Rusia, R. Kearney, O'Mahony, Ruddock, Conway şi Ringrose au reuşit eseuri pentru Irlanda, care a luat şi punctul bonus ofensiv, trei dintre acestea fiind transformate de Sexton, iar două de Carty.

Rusia este a treia echipă de la turneul final (după Samoa şi Canada) care nu reuşeşte să înscrie niciun punct într-un meci din faza grupelor.

În clasament, Irlanda este urmată de Japonia, care are 9 puncte, apoi Scoţia (5 pct), Samoa (5 pct) şi Rusia (0 pct). Următorul meci va fi cel dintre Japonia şi Samoa, pe 5 octombrie, la Toyota.

La Kobe s-au înfruntat echipele:


Irlanda: 15. Kearney, 14. Conway, 13. Ringrose, 12. Aki, 11. Earls, 10. Sexton (c), 9. McGrath; 8. Kilcoyne, 7. Scannell, 6. Ryan, 5. Beirne, 4. Kleyn, 3. Ruddock, 2. O'Mahony, 1. Murphy.
Rezerve: 16. Cronin, 17. Porter, 18. Furlong, 19. Henderson, 20. Stander, 21. Murray, 22. Carty, 23. Larmour.

Rusia: 15. Artemiev (c), 14. Davidov, 13. Galinovski, 12. Golosniţki, 11. Simplikevici, 10. Gaisin, 9. Perov; 8. Polivalov, 7. Matveev, 6. Gotovţev, 5. Garbuzov, 4. Fedotko, 3. Sicev, 2. Gajiev, 1.Gresev.
Rezerve: 16. Selskii, 17. Morozov, 18. Podrezov, 19. Ostrikov, 20. Elgin, 21. Ianiuşkin, 22. Khodin, 23. Ostruşko.

 

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Vela, imbecilule, dă-ți demisia! Îi obligi pe români să stea în casă și le dai amenzi, dar nu vezi ce se întâm…

2 Aici trebuia dat cu tunul, în adevăratul buboi! Termitele bugetare despre care nu vorbește nimeni

3 VIDEO Studiu prezentat de un cunoscut virusolog german: „Nu există virus „viu” pe suprafețe. Nu vă puteți infe…

4 Orban i-a cerut lui Nelu Tătaru să o demită pe Sorina Pintea de la șefia Spitalului Județean Baia Mare

5 VIDEO Studiu / Priviți cum se răspândește virusul COVID de la un simplu tușit ori strănut. Particulele de aeros…

recomandări

Te ia DNA: Neculai Ontanu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Veverița asta a fost salvată după un uragan