Ruse, meci teribil la Hamburg: Gabriela suferă o cădere groaznică în clasamentul mondial

Ruse, meci teribil la Hamburg: Gabriela suferă o cădere groaznică în clasamentul mondial

Gabriela Ruse (24 de ani) traversează o criză acută de formă! Cifrele ei vorbesc de la sine: în ultimele zece partide, disputate pe iarbă şi pe zgură, ea a suferit... opt înfrângeri!

Ultimul eşec a venit astăzi şi, din păcate, va lăsa urme serioase în clasamentul mondial pentru Gabriela Ruse. Revenind pe zgură după un sezon groaznic de iarbă – o victorie şi trei înfrângeri – românca avea de apărat titlul pe care l-a câştigat, anul trecut, la Hamburg. Din păcate, a eşuat în această tentativă, pierzând fără drept de apel încă din runda inaugurală.

În confruntarea cu americanca Bernarda Pera (27 de ani, 81 WTA), Gabriela a făcut un prim set catastrofal: 0-6 în 25 de minute! Ruse a luat doar opt puncte în acest set.

Actul secund a continuat cu Pera dominând partida. Aceasta s-a dus la 5-2, scor la care a irosit prima minge de meci. A fost, probabil, un moment psihologic. Pentru că apoi Ruse s-a apropiat la 5-4, scor la care a avut şi minge de 5-5! Din păcate, a ratat egalarea, iar Pera şi-a adjudecat victoria după o oră şi 27 de minute: 6-0, 6-4.

Această eliminare aduce o cădere drastică pentru Ruse în ierarhia WTA, actualizată în timp real. Aici, românca a căzut pe locul 103 WTA, coborând 34 de poziţii. Şi presiunea clasamentului rămâne pe Ruse pentru că urmează turneul de la Palermo unde are de apărat finala atinsă, anul trecut!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”