Rusia declanşează o anchetă împotriva principalului critic al Kremlinului, Aleksei Navalnîi, pentru presupusă calomnie

Rusia declanşează o anchetă împotriva principalului critic al Kremlinului, Aleksei Navalnîi, pentru presupusă calomnie

Comitetul de Investigaţii al Rusiei a anunţat luni că a deschis o anchetă împotriva lui Aleksei Navalnîi, principalul opozant şi critic al Kremlinului, privind o presupusă calomnie prin intermediul unor comentarii pe care el le-a făcut în social media, informează Reuters.

Într-un comunicat, Comitetul de Investigaţii susţine că Navalnîi a postat mai devreme luna aceasta un videoclip în care doi veterani ruşi din cel de-Al Doilea Război Mondial vorbesc despre reformele constituţionale radicale alături de comentarii false şi asociate calomniei.

Aleksei Navalnîi, 44 de ani, este un oponent făţiş al preşedintelui rus Vladimir Putin şi încearcă să construiască o mişcare anti-Kremlin expunând corupţia din structurile oficiale ale Rusiei.AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

3 Ziceau că e „stupidă și inutilă” / Priviți, vedeta ucraineană Akkerman, capturată de Rusia, a fost introdusă în dotarea Flotei ruse din Marea Neagră

4 ULTIMA ORĂ CCR aruncă în aer Justiția din România? Udrea, printre beneficiari!

5 VIDEO Priviți, aceasta este o dronă Orlan-10 a armatei Rusiei furată de un căpitan rus și trimisă acasă „la pachet”!