Rusia: Duma de Stat îi trimite lui Putin la aniversare un buchet cu 450 de trandafiri, în semn de "recunoștință"

Rusia: Duma de Stat îi trimite lui Putin la aniversare un buchet cu 450 de trandafiri, în semn de "recunoștință"

Duma de Stat (camera inferioară a parlamentului de la Moscova) a decis vineri să-i trimită în dar lui Vladimir Putin, cu ocazia zilei de naștere, un buchet cu 450 de trandafiri, câte unul din partea fiecărui membru al camerei, în semn de "recunoștință" pentru "munca grea" depusă de președintele rus, transmite DPA.

Președintele Putin, aflat la putere de peste 15 ani, a împlinit vineri 64 de ani.

'Să-i trimitem buchetul însoțit de recunoștința noastră pentru munca grea pe care o depune și de promisiunea noastră că vom lucra cu toții alături de el în beneficiul măreței noastre Rusii', a declarat de la tribună deputata Valentina Tereșkova, din partea formațiunii Rusia Unită, potrivit Interfax.

Președintele Dumei, Viaceslav Volodin, i-a întrebat pe cei prezenți dacă se opune cineva, însă nimeni nu a avut obiecții, a mai relatat agenția rusă.

Partidul Rusia Unită, pro-Kremlin, din care însă Putin nu face parte în mod oficial, a câștigat o 'supermajoritate' în Duma de Stat în urma alegerilor legislative din luna septembrie.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro