Rușii NU SE JOACĂ! Oficial AMERICAN trimis la București pentru un MESAJ TRANȘANT!

Rușii NU SE JOACĂ! Oficial AMERICAN trimis la București pentru un MESAJ TRANȘANT!

Oficial american: Rusia incearca sa-si impuna agenda prin manipulare si propaganda in toate tarile din Europa, asta include si Romania! "Rusia e foarte activa in Europa in incercarea de a-si impune agenda cu orice mijloace, inclusiv manipulare propaganda, folosind presiunile economice si politice... Fac asta in orice tara din Europa unde gasesc oportunitati, asta include si Romania", a declarat miercuri Kathleen Kavalec, Asistent Secretar Adjunct pentru Rusia in Departamentul de Stat al SUA.

Intrebata de ziaristi intr-o conferinta de presa daca Romania poate face fata unui razboi informational declansat de Rusia, Kathleen Kavalec a spus ca "Romania este un aliat foarte puternic, a facut eforturi majore in combaterea coruptiei, coruptia fiind deseori utilizata de Rusia pentru a-si atinge scopurile".

Oficialul american, care a participat la discutii cu autoritatile romane, a mai spus ca "Romania are o experienta mare legata de Rusia; cunoasterea despre Rusia va face mai constienti de pericole, iar atasamentul fata de NATO va face mai puternici".

Kavalec a catalogat drept "excelenta" relatia dintre SUA si Romania in ceea ce priveste schimbul de informatii pe teme precum Rusia.

Kathleen Kavalec s-a aflat la Bucuresti pentru consultări în cadrul Parteneriatului Strategic dintre România şi SUA. Ea a spus ca a avut intalniri la MAE, MApN si Cotroceni.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi? Ce ar fi vorbit Udrea și Băsescu după condamnare

2 Bă, ești nebun? / Sejur de şapte zile în Mamaia, de trei ori mai scump faţă de unul la Miami

3 Demenții printre noi / O fetiţă de 13 ani din Timişoara, silită să facă sex de filme porno cu ambii părinți ani …

4 Așa o fi?

5 Bianca Drăgușanu, mesaje și gesturi vulgare