Rușii părăsesc buluc Crimeea/Cozi în gări și pe autostradă

Rușii părăsesc buluc Crimeea/Cozi în gări și pe autostradă

Locuitorii și turiștii peninsulei Crimeea au început să fie din ce în ce mai deranjați de loviturile neprevăzute, care, potrivit autorităților locale, sunt rezultatul neglijenței, accidentului, imprudenței.

Dar astfel de explicații nu liniștesc populația, tot mai mulți oameni își exprimă dorința de a pleca.

În urma exploziilor din 16 august din Dzhankoy, a apărut o altă problemă - întreruperi în circulația trenurilor, iar plecarea din Crimeea către Federația Rusă pe calea ferată a fost de fapt blocată.

În videoclipurile de pe rețelele de socializare se poate vedea că la gara Simferopol erau cozi mari de oameni care doreau să părăsească peninsula cât mai curând posibil.

Rutele sunt restructurate în regim de urgență. Trenurile nu pleacă din gara Vladislavovka, iar autobuzele sunt folosite pentru a transporta pasagerii.

Cozi kilometrice de mașini pe podul Kerci

Potrivit imaginilor apărute pe rețelele de socializare, pe podul Kerci s-au format cozi lungi de autovehicule.

Presa rusă a relatat încă de luni că a fost înregistrat un trafic zilnic record, de aproximativ 38.300 de mașini. Cozile de mașini s-au întins și pe 25 de km.

Civilii ruși, turiști sau localnici stabiliți în Crimeea după anexarea peninsulei se simt amenințați în urma exploziilor din ultimele zile.

Săptămâna trecută, o bază aeriană a sărit în aer, iar marți au avut loc mai multe explozii la o unitate militară din Geankoi (în nordul peninsulei) și la un aerport situat la 20 km nord de capitala Simferopol.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Misterioasa avere de milioane de dolari, moștenită de Anamaria de la Ionela Prodan. Sora a renunțat la bani

2 Foarte interesante amănunte!

3 VIDEO „Batalioanele Bachus”, noua armată a lui Putin...

4 Rusia, o imagine cât o mie de cuvinte...

5 Bloggerii ruși descriu un scenariu pentru săptămâna viitoare, care implică atacuri nucleare asupra Ucrainei