S-a întâmplat ieri la Cluj/Violatorul „Mucea”, eliberat pentru că judecătorul a întârziat la serviciu

S-a întâmplat ieri la Cluj/Violatorul „Mucea”, eliberat pentru că judecătorul a întârziat la serviciu

Un bărbat acuzat că a violat o minoră a trebuit să fie eliberat de polițiști pentru că judecătorul a întârziat la muncă, iar mandatul de reținere pe 24 de ore emis pe numele suspectului expirase.

Paul Moldovan ”Mucea” a violat o fată din Cășeiu și a fost reținut rapid de polițiști, în dimineața zilei de miercuri. El a fost dus joi, 2 februarie, în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Dej pentru arestarea preventivă, dar magistratul a întârziat la locul de muncă, scrie dejeanul.ro.

Foto cu ora programarii sedintei: Violatorul a fost tinut in custodia politiei pana cand i-a expirat ordonanta de retinere, dar pentru ca nu mai aveau baza legala sa il tina si dupa aceea, au fost obligati sa il elibereze. In cele din urma, judecatorul a ajuns la judecatorie si a decis arestarea barbatului pentru urmatoarele 30 de zile, dar violatorul era deja plecat de cateva ore. Conform minutei de la sedinta de judecata, decizia a fost luata la ora 16:00, adica la trei ore dupa ce barbatul plecase. (foto jos).

Instanța a fost anunțată încă de ieri despre faptul că ședința trebuie să aibă loc înainte de ora 13, când expira mandatul de reținere.

Pentru că a întârziat judecătorul, polițiștii l-au lăsat liber și ”Mucea” a dispărut fără urmă.

Joi după-amiază, când a apărut la muncă, judecătorul a admis propunerea de arestare preventivă a lui Paul Alin Moldovan.


Acum Paul Moldovan ”Mucea” este căutat de polițiști, mai ales că a amenințat că o va omorî pe tânăra violată.

Paul Alin Moldovan a mai fost cercetat în ianuarie 2016, pentru proxenetism.

”Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej, alături de cei ai Secției 5 Poliție Rurală Dej, au demarat activități în vederea depistării unui bărbat, de 44 de ani, din comuna Cășeiu, cercetat pentru comiterea infracțiunii de viol asupra unei minore de 17 ani.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus, la data de 1 februarie a.c., reținerea lui pentru 24 de ore.

Fapta pentru care este cercetat a fost comisă la data de 1 februarie a.c., într-un imobil din comuna Cășeiu”, se arată într-un comunicat al Poliției Cluj.

După expirarea acestei măsuri, pe numele bărbatului a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, de către magistrații Judecătoriei Dej.

La acest moment, sunt derulate activități cu efective mărite, în vederea depistării bărbatului, semnalmente acestuia fiind date în consemn la nivelul județului.

Persoanele care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze 112.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Comisia Europeană cere scăderi reale de pensii la magistrați și militari

2 A plecat din țară cu un pașaport regal românesc / S-a stins din viață cea care a fost timp de 25 de ani „prima donna assoluta” a Teatrului de Operă din …

3 Grecul care i-a scăpat pe români de iobăgie. A fost de șase ori domn al Țării Românești și de patru ori domn al Moldovei

4 VIDEO Priviți cum arată în realitate! / Noi amănunte despre vizita „surpriză” a lui Putin la Mariupol

5 Cazul Ianis Hagi, o „boală cronică“ în România: „În Germania, nu vezi așa ceva!“