„S-a uitat în ochii mei și mi-a zis că vrea și apoi s-a lăsat în genunchi. Bineînțeles că nu am refuzat"

„S-a uitat în ochii mei și mi-a zis că vrea și apoi s-a lăsat în genunchi. Bineînțeles că nu am refuzat"

Cum sunt, de fapt, adevărații Faimoși atunci când nu se duelează și transpiră la Survivor? Emil Rengle se laudă la colegi cu escapadele sale amoroase și spune că "Alexandra Stan a sărit pe mine după un concert", dezvăluie Click .

Într-un show în care durii se bat pentru marele premiu de 100.000 de euro, sunt și multe picanterii.

Faimoșii plâng de condițiile grele, plâng de dor, plâng când se lovesc. Sunt oameni plini de emoții, oameni care luptă pentru pentru a fi "cel mai bun". Telespectatorii se pare că văd doar 50% din ceea ce se petrece în jungla Dominicană. Unii dintre ei sunt reali, alții încearcă să fie mai reținuți.

Când se trage cortina, se aud cele mai spumoase discuții. Unul dintre cei mai naturali și mai extrovertiți participanți poate fi considerat Emil Rengle, care pe tv pare bun, cumințel și un nepătat, dar să-ți ții urechile când se apucă să povestească experiețele sale intime.

Emil Rengle s-a lăudat că a avut o aventură cu Alexandra Stan

Una dintre picanteriile marca Rengle este legată de o scenă care s-ar fi întâmplat între el și renumita cântăreață Alexandra Stan, în urmă cu ceva timp, după un spectacol la care ar fi participat împreună.

"Băi, știți cine a sărit pe mine după un concert? Alexandra Stan, frate. Femeia este înnebunită după d-astea. S-a uitat în ochii mei și mi-a zis că vrea și apoi s-a lăsat în genunchi. Bineînțeles că nu am refuzat", s-ar fi lăudat Rengle în junglă.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu