S-a urcat pe o autospecială și a postat filmarea pe TikTok: „N-aveți ce să ne faceți!”. Reacția Poliției

S-a urcat pe o autospecială și a postat filmarea pe TikTok: „N-aveți ce să ne faceți!”. Reacția Poliției

Un tânăr din Dolj s-a ales cu dosar penal după ce s-a filmat dansând pe capota unei mașini de Poliție pentru a posta imaginile pe TikTok. Sute de internauți au apreciat videoclipul postat pe Facebook.

Imaginile postate pe TikTok îl surprind pe tânăr în timp ce se urcă pe plafonul unei mașini de poliție, parcată pe marginea unui drum intens circulat.

Din vârful autovehiculului, zguduit sub picioarele sale, tânărul spune: „Șefu', șmecheri, frate! Nu aveți ce să ne faceți”.

Videoclipul s-a popularizat rapid pe Facebook

Videoclipul a fost ulterior postat și pe Facebook. Imaginile au strâns peste 800 de aprecieri și 122 de comentarii.

Dacă unii internauți au râs copios pe tema videoclipului, dând comentarii precum „o noapte la <>” sau „deja e cautat”, alții au ținut să îl critice dur.

Unii internauți au făcut abstract de spectacolul oferit de tânăr și s-au concentrat asupra mașinii: „A trecut testul parbrizului. Super Logan”, a spus un alt internaut.

Unul dintre cele mai apreciate comentarii a fost însă că „partea a II-a este pe noile BMW-uri achiziționate de M.A.I.”.

Autoritățile din Dolj s-au autosesizat

Potrivit informațiilor oferite de către oamenii legii, mașina era în service pentru reparații. „La data de 15 octombrie a.c, ca urmare a apariției unor imagini pe o rețea de socializare, în care un bărbat este urcat pe o autospecială de poliție, polițiștii doljeni s-au sesizat din oficiu, fiind efectuate verificări pentru stabilirea situației de fapt”, a transmis IPJ Dolj, potrivit AloIași.ro .

Anchetatorii au mai relatat că „din primele verificări, s-a stabilit că, în cursul zilei de ieri, autospeciala a fost lăsată la un service auto autorizat, din Craiova, pentru remedierea unor defecțiuni tehnice”.

Verificările sunt continuate de polițiști în vederea identificării bărbatului în cauză și luării măsurilor legale care se impun”, au mai transmis polițiștii de la IPJ Dolj.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale