Să fim iertați, dar se pare că naiva anului e din Sectorul 3, anul ăsta

Să fim iertați, dar se pare că naiva anului e din Sectorul 3, anul ăsta

O tânără a fost jefuită de un bărbat pe care l-a cunoscut pe aplicația de întâlnire BADOO, conform surselor G4Media. Bărbatul a legat-o la ochi și de mâini într-o întâlnire romantică la victimă acasă, apoi a plecat cu bijuterii, bani, carduri și telefon, conform acelorați surse. Evenimentul ar fi avut loc în locuința victimei din sectorul 3, în 13 ianuarie, iar tânărul s-ar fi prezentat ca fiind Cristian Aurel Milea. Prejudiciul total se ridică la 5000 de lei, susțin polițiștii.

Polițiștii au făcut percheziții miercuri privind ”săvârșirea infracțiunilor de furt, acces ilegal la un sistem informatic și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos”. Tânăra de 28 de ani ar fi fost vizitată de suspect (pe care l-a cunoscut în decembrie 2023) în jurul orei 20:00, atunci când acesta i-a propus ”un joc erotic” conform surselor G4Media. Tânăra a fost legată la ochi și de mâini, iar bărbatul a părăsit casa cu mai multe bijuterii, telefonul mobil, portofelul ce conținea bani, actele de identitate și carduri bancare.

”Totodată, la scurt timp după comiterea faptei, în jurul orei 20.30, de pe un card bancar sustras de bărbat, ar fi fost efectuate mai multe tranzacții, fără consimțământul acesteia. În urma activităților specifice a fost identificat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, bănuit de comiterea faptelor”, a transmis poliția.

Bărbatul a fost depistat și condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, mai spun polițiștii. Ulterior, față de acesta a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Secția 11 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, acces ilegal la un sistem informatic și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos. Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.


Citește și:

populare
astăzi

1 Roubini avertizează / „Mama tuturor crizelor economice se profilează și nu va fi nimic de făcut în privința asta”

2 Date care dau de gândit / Rusia a scos din depozite ce avea mai bun, dar încă mai are resurse pentru încă doi ani de război

3 Spre Pământ se îndreaptă o furtună solară de o intensitate rară

4 „Wow, sexul din filme este foarte real”

5 VIDEO Momente de stupoare la Budapesta! / „A fost ca și cum suveranitatea Ungariei a fost cedată chinezilor”