„Să nu aștepte nimeni nimic din partea lui!”/Patrick Mouratoglou, responsabil pentru situația în care a ajuns Simona Halep?/Detalii din interior

„Să nu aștepte nimeni nimic din partea lui!”/Patrick Mouratoglou, responsabil pentru situația în care a ajuns Simona Halep?/Detalii din interior

Cosmin Hodor, fost manager de comunicare al Simonei Halep, a vorbit despre situația jucătoarei de tenis din România, după ce aceasta a fost prinsă dopată.

În urmă cu două zile, Simona Halep a fost depistată pozitiv cu Roxadustat, substanță aflată pe lista interzisă a WADA, în urma testării pe care a efectuat-o în timpul turneului US Open.

Patrick Mouratoglou, responsabil pentru situația în care a ajuns Simona Halep? Detalii din interior

Cosmin Hodor este de părere că Simona Halep a făcut referire și la echipa sa, implicit la antrenorul Patrick Mouratoglou.

„N-am toate informațiile și nu știu ce s-a întâmplat acolo în echipă. În primul rând te duce cu gândul la echipă (n.r. afirmația Simonei Halep că se simte trădată). Poate că s-a gândit că în anumite momente, în turneele în care a fost în ultima perioadă, i s-a întâmplat ceva.

Eu nu sunt adeptul teoriei conspirației. Probabil că în declarația aia ea lasă să se înțeleagă anumite lucruri. Dar să nu aștepte nimeni nimic din partea lui Mouratoglou, până când se va da o sentință definitivă, care nu mai poate fi atacată.

În momentul de față, pe mine nu mă interesează nici Mouratoglou, nici academia lui Mouratoglou, nici echipa lui Mouratoglou. Pentru mine este egal cu zero. Mă interesează Simona, pentru mentalul și integritatea ei, ca om și ca sportiv, să își dovedească nevinovăția”, a spus Cosmin Hodor, potrivit Digi Sport .


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...