Săftoaica, primul atac din PNL la Orban și miniștri

Săftoaica, primul atac din PNL la Orban și miniștri

„Când ești într-o funcție publică si ai greșit, nu poți fi scuzat că si omul de rând face la fel” - afirmă deputatul PNL Adriana Săftoiu într-o postare pe Facebook, comentând fotografia apărută aseară în care premierul Ludovic Orban, fumând în birou, alături de mai mulți membri ai Guvernului.

Săftoiu menționează însă că apreciază gestul premierului de a plăti amenda. „E un bun început”, a notat ea.

„Îmi place scuza că toți suntem oameni. Suntem, cum nu, dar atunci când deții o funcție publică ai niste privilegii pe care „oamenii de rând” nu le au. Deci nu suntem egali. De la masina care te asteaptă la scară până la benzina/motorina pe care nu o plătești. Omul de rând nu prea are aceste beneficii. De aceea, când ești într-o funcție publică si ai greșit, nu poți fi scuzat că si omul de rând face la fel. Trebuie să fii marcă a moralei si eticii ca să impui modelul de urmat. Apreciez însă gestul de a plăti amenda. E un bun început”, a scris Adriana Săftoiu, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...