Săltați-o! Soții Savonea, milionari în euro, și-au separat averile după ce presa a dezvăluit mai multe vânzări dubioase de case! Amănunte INCENDIARE!

Săltați-o! Soții Savonea, milionari în euro, și-au separat averile după ce presa a dezvăluit mai multe vânzări dubioase de case! Amănunte INCENDIARE!

Potrivit unor surse judicare, Lia Savonea, şefa CSM, a făcut separaţie de bunuri, dezvăluie jurnalistul Virgil Burlă într-un articol publicat pe Europa Liberă. Mai mult, Savonea și judecătoarea Simona Marcu, știți, aia cu soțul avocat cu bani de la companiile clanului Dragnea, au inițiat modificări la Legea ANI prin care averile partenerilor de viață ai judecătorilor să nu mai facă obiectul declarațiilor de avere, dar nici ale verificărilor ANI! În ultimii doi ani, tranzacţiile imobiliare ale familiei Savonea sunt de circa 957.000 de euro!

Toate acestea după ce presa a început să scoată la suprafață vânzările dubioase de imobile făcute de soțul Liei Savonea, avocatul Mihai Savonea, prieten și partener cu Cătălin Voicu. Mihai Savonea a vandut 7 imobile in perioada 2017-2018!!! Si in declaratia de avere din iunie 2017 se poate vedea ca Mihai Savonea a vandut mai multe imobile.

Propunerile controversate pentru modificarea legii Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) apar într-un document ținut secret de CSM, de Ministerul Justiţiei şi de senatorul Robert Cazanciuc, care a primit aceste propuneri în urmă cu mai multe luni. Printre beneficiari, Simona Marcu şi Lia Savonea, iniţiatoarele proiectului.

Iniţiativa de modificare a legii ANI a venit din partea judecătoarei Simona Marcu, membru al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) şi apropiată de preşedinta Consiliului, Lia Savonea.

Declarație de avere Lia Savonea:

Ce avere are Lia Savonea

Potrivit declarației de avere a președintei CSM, Savonea deține, împreună cu soțul său, șase terenuri, trei în județul Ilfov și trei în județul Alba, două autoturisme, dar și ceasuri și bijuterii în valoare de aproximativ 14.000 de euro.

Potrivit documentului, soțul Liei Savonea a înstrăinătat în ultimul an mai multe immobile în valoare de 40.000 de euro și peste 1,4 milioane de lei. În ultimii doi ani, tranzacţiile imobiliare ale familiei Savonea sunt de circa 957.000 de euro.

În anul 2018, Lia Savonea a declarat că a încasat 473.627 de lei din drepturile salariale de la CSM. Mihai Savonea, soțul său, a încasat 12.000 de lei de la cabinetul individual de avocatură.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...