Sandvișuri gratuite pe viață dacă îți schimbi numele în „Subway”. Concurs bizar al lanțului alimentar american

Sandvișuri gratuite pe viață dacă îți schimbi numele în „Subway”. Concurs bizar al lanțului alimentar american

Lanțul alimentar american Subway a lansat un concurs cu „sandvișuri gratuite pe viață" pentru cei care sunt dispuși să își schimbe numele în „Subway", potrivit The Independent .

Compania Subway a dat săptămâna aceasta, pe 1 august, starul unui concurs inedit, adresat celor care își schimbă în mod legal numele în „Subway". Câștigătorul va primi gratuit sandvișuri pentru tot restul vieții.

Concursul durează până pe 4 august, iar în competiție pentru o viață întreagă cu sandvișuri „Deli Heros" poate intra orice adult.

Înscrierile se fac pe platforma SubwayNameChange.com.

Subway dorește să își răsplătească cel mai mare fan cu sandvișuri gratuite pe viață dacă își schimbă în mod legal prenumele în Subway. Dragostea și dedicarea față de marca Subway sunt profunde, mai ales atunci când sunt puse la bătaie sandvișuri gratuite", se arată în anunțul de pe site-ul companiei.

Subway va suporta toate taxele cu schimbarea numelui câștigătorului.

Câștigătorul trebuie să-și dea consimțământul pentru o verificare a cazierului și să furnizeze companiei dovada că și-a schimbat numele în termen de patru luni de la data la care a fost ales. La final, norocosul va primi 50.000 de dolari în carduri cadou Subway.

Nu este prima dată când Subway promite participanților la concursurile sale sandvișuri gratuite pe viață.

„În 2022, un super-fan a campat timp de două zile pentru a se tatua cu logo-ul Subway Series în schimbul unor Subway gratuite pe viață", a declarat lanțul în anunț.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?