Săptămâna mare pentru fotbalul românesc. Joi aflăm dacă avem faţă de Europa

Săptămâna mare pentru fotbalul românesc. Joi aflăm dacă avem faţă de Europa

UEFA a publicat lista scurtă cu posibilii adversari din turul trei preliminar al Conference League. Chiar dacă umilinţa CFR-ului în faţa armenilor de la Pyunik Erevan ne face să nu spunem hop până nu sărim gardul, iată ce adversari poate avea fiecare echipă românească:

- CFR Cluj, aflată pe ruta campioanelor, este în grupa doi şi va juca, dacă va trece de d'Escaldes, împotriva lui Shahtior Soligorsk, a câştigătoarei ”dublei” Tirana - Zrinjski sau a echipei calificate în urma confruntării Tobol - Lincoln Red Imps.

- FCSB, care o va întâlni pe Saburtalo în turul doi, este în grupa a patra de pe traseul non-campioanelor, şi posibilii adversari pentru turul trei preliminar sunt: Zire sau Maccabi Tel-Aviv, Botev Plovdiv sau Apoel, Gil Vicente şi Wolfsberger.

- Universitatea Craiova, care joacă împotriva Vllazniei în turul doi, şi Sepsi, care o va înfrunta pe Olimpija Ljubljana, care nu sunt capi de serie pentru turul trei, sunt în grupa a şasea şi posibilii lor adversari pentru turul trei sunt: St. Joseph sau Slavia Praga, Zorya Luhansk, Bate Borisov sau Konyaspor, Rijeka sau Djurgarden, Fehervar sau Gabala. Meciurile din turul trei preliminar al Conference League se joacă pe 4 şi 11 august.

Ce urmează pentru România în actuala ediţie a cupelor europene

Turul doi preliminar din Conference League, 21 iulie

*CFR Cluj - Inter Club d'Escaldes (Andorra), ora 20.00

*Saburtalo Tbilisi (Georgia) – FCSB, ora 19.00

*Vllaznia (Albania) – CS U Craiova, ora 22.00

*Sepsi - Olimpija Ljubljana (Slovenia), ora 21.30

CFR Cluj va juca returul la data de 27 iulie. Celelalte echipe româneşti vor disputa manşa secundă la data de 28 iulie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 O nouă arestare la vârf în Rusia