Sărăcie mare în Anglia: Mai mulți pensionari au comandat cea mai scumpă mâncare într-un restaurant și au fugit fără să plătească VIDEO

Sărăcie mare în Anglia: Mai mulți pensionari au comandat cea mai scumpă mâncare într-un restaurant și au fugit fără să plătească VIDEO

Un grup de pensionari „bine îmbrăcați” au comandat cele mai scumpe mâncăruri din meniul unui restaurant din nordul Angliei, după care au fugit fără să plătească nota de 100 de lire sterline.

Grupul s-a așezat strategic la masa de lângă ușă FOTO captură video metro.com

Proprietara localului din Hornsea, East Yorkshire, crede că cei patru vârstnici și-au planificat cu grijă acțiunea de pe 11 noiembrie.

Imaginile de pe camerele de supraveghere arată clar cum cei patru se îmbracă rapid și aruncau priviri în jur pentru a se asigura că personalul nu îi observă.

Proprietara restaurantului, Racha Eid, este convinsă că aceștia "au planificat totul de la bun început", după ce s-au așezat la masa cea mai apropiată de ușă și au distras personalul comandând băuturi, înainte de a fugi.

Imaginile video mai arată cum clienții se ridică de la masă și își pun paltoanele în timp ce chelnerița se află la bar pregătindu-le băuturile.

S-au plâns că vita nu este bine gătită

Proprietara a declarat că grupul avea o notă de plată de 96,70 lire sterline după ce au comandat unele dintre cele "mai scumpe" produse din meniu, inclusiv stroganoff de vită și "plăcintă de tortilla". Atunci când o chelneriță a verificat dacă sunt mulțumiți, un membru al grupului s-a plâns chiar că vita este insuficient de bine gătită - dar totuși a mâncat tot, susține Racha.

Femeia a făcut publice imaginile, gândindu-se că vreunul dintre pensionari se va întoarce să plătească: „Au trecut peste 24 de ore de când s-a întâmplat și nu cred că se vor întoarce”.

Păreau persoane foarte distinse și erau destul de în vârstă. Păreau să aibă în jur de 65 sau 70 de ani. M-a supărat foarte mult pentru că unul dintre clienți s-a plâns și de carnea noastră. Am câștigat un premiu pentru cel mai bun steak din Hornsea. În al doilea rând, suntem oameni foarte drăguți și toată lumea are probleme acum cu toate prețurile care cresc. Nu este deloc corect", a adăugat Racha.

După ce a urmărit toate înregistrările, femeia a ajuns la concluzia că acest gest a fost intenționat și nu o eroare.

S-a mai întâmplat asta o dată, dar doamna a venit a doua zi și și-a cerut scuze și a plătit. Acest grup ar fi putut să trimită un mesaj pentru a spune că au uitat să plătească, dar nu au făcut-o”, a mai spus Racha, potrivit Metro .

Ea a spus că încă nu a raportat incidentul poliției.

În octombrie, un cuplu din Marea Britanie a fugit de la propria nuntă fără să plătească nota, mai arată sursa citată.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?