SCANDAL! SURSE: Președintele Iohannis DEZAVUEAZĂ gestul peștelui congelat Bușoi de a-i folosi sloganul utilizat în campanie

SCANDAL! SURSE: Președintele Iohannis DEZAVUEAZĂ gestul peștelui congelat Bușoi de a-i folosi sloganul utilizat în campanie

Scandal provocat de pește congelat Bușoi! Presedintele Klaus Iohannis nu a stiut despre intentia lui Cristian Busoi de a folosi sloganul “Romania lucrului bine facut” cu care acesta a castigat alegerile prezidentiale din 2014 si a dezavuat gestul de astazi al liberalului, au declarat pentru HotNews.ro  surse apropiate sefului statului. Aceleasi surse au precizat ca presedintele Iohannis nu doreste sa se implice in nici un fel in sprijinirea unuia sau altuia dintre candidatii la sefia PNL. Presedintele PNL Bucuresti Cristian Busoi si-a anuntat, vineri, candidatura la functia de presedinte al partidului la congresul din iunie, folosind sloganul "Romania lucrului bine facut".

Mentionam ca Busoi a aparut in repetate randuri alaturi de presedintele Iohannis la diferite evenimente publice, fapt care a alimentat speculatiile ca s-ar bucura se sprijinul Cotrocenilor.

"Daca nu recuperam electoratul castigat de Klaus Iohannis nu vom invinge PSD niciodata. Nu voi pretinde niciodata ca sunt un salvator, un lider providential, o vedeta politica" a spus Busoi. Acesta a facut doar o declaratie de presa si nu a primit intrebari din partea presei.

"Trebuie sa revenim la Romania lucrului bine facut" a mai spus Busoi, relansand astfel sloganul folosit de presedintele Klaus Iohannis.

Busoi, care este si secretar general interimar al partidului, este al treilea candidat la sefia partidului, dupa Ludovic Orban si Catalin Predoiu.

Pe marginea acestei candidaturi s-a speculat mai multa vreme. Pe 21 aprilie, reprezentantii a 17 filiale PNL din zona Ardealului s-au intalnit si au decis sa nu il sustina la functia de presedinte pe Cristian Busoi, ci pe Ludovic Orban sau Ilie Bolojan, daca acesta din urma se decide sa candideze.

Busoi, in varsta de 39 de ani, este europarlamentar PNL, presedintele PNL Bucuresti si secretar general interimar al partidului.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”