Scandal după Sepsi - FCU Craiova. A intrat în vestiarul gazdelor și a înjurat ca la ușa cortului

Scandal după Sepsi - FCU Craiova. A intrat în vestiarul gazdelor și a înjurat ca la ușa cortului

Imediat după eșecul de la Sf Gheroghe, jucătorii de la FCU Craiova s-au pus pe scandal, chiar dacă scorul de 4-0 nu a lăsat loc niciunei interpretări.

FCU Craiova a pierdut fără drapt de apel întâlnirea decisivă cu Sepsi. Foto Sportpictures

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a dezvăluit ce s-a întâmplat la vestiare, după meciul cu FCU Craiova, rejucarea partidei din etapa 23. După fluierul final, în zona vestiarelor a izbucnit un scandal între cele două părți.

Yassine Bahassa a încercat să ajungă la arbitrul meciului, Radu Petrescu, imediat după ce partida s-a încheiat, și l-a așteptat pe „central” pe tunelul spre vestiare. A sărit pe arbitru și a fost ținut cu greu de colegi. Apoi a cotit către vestiarul lui Sepsi.

Laszlo Dioszegi a dezvăluit că Yassine Bahassa, extrema stânga în vârstă de 30 de ani de la FCU Craiova, ar fi intrat în vestiarul lui Sepsi Sfântu Gheorghe și ar fi început să îi înjure pe jucătorii lui Cristiano Bergodi.

Sepsi a dat de pământ cu oltenii lui Adrian Mititelu. Foto Sportpictures

Sepsi a dat de pământ cu oltenii lui Adrian Mititelu. Foto Sportpictures

„A intrat în vestiar și a început să înjure. S-a dus în vestiarul nostru și a înjurat echipa noastră. Bodyguarzii s-au dus după el, trebuia să se ducă la dopping și în loc să meargă acolo, a fugit în vestiar și a înjurat. Înjurături, înjurături, dar scorul e patru!”, a spus Laszlo Dioszegi, după meci, citat de Sport.ro.

Cu nervii la pământ , Bahassa a întrerupt și interviul lui Adnan Aganovic. Mijlocașul croat al lui Sepsi și-a prezentat scuzele pentru întrerupere și l-a numit „bad loser” pe francez: „Sentiment superb, merităm locul ăsta, cred că suntem o echipă mult mai bună ca ei, am arătat azi, păcat că unii spuneau că Sepsi nu e echipă bună. Dacă eram noi cum am fost azi la fiecare meci, nu erau emoții pentru play-off, dar a fost o perioadă mai slabă.

Bad loser Bahassa

Nu știu, băiatul (n.r. Bahassa) e prea nervos, s-a certat cu toată lumea. Bad loser se spune. Trebuie să fim, scuze… (n.r. a fost întrerupt de țipete) Cred că putem face lucruri bune, dacă jucăm tot așa, cred că avem capacitatea, avem o echipă bună individual”, a spus Adnan Aganovic, după meci.

Mesaj de la CSU Craiova către FCU Craiova. Foto Facebook Peluza Nord

Mesaj de la CSU Craiova către FCU Craiova. Foto Facebook Peluza Nord

După umilința de la Sf Gheorghe, oltenii au fost luați în râs și de rivalii lor don propriul oraș, fanii CSU Craiova. Suporterii de la „ Peluza Nord” și-au făcut apariția în fața arenei „Ion Oblemenco” la miezul nopții, la o oră după finalul partidei de la Sfântu Gheorghe. Ei au afișat un banner cu un mesaj obscen la adresa echipei lui Mititelu - „P*** play-off” -, în timp ce pe pagina de Facebook au scris un singur cuvânt: „Amin!”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...