SCANDAL în CEx-ul PSD! Amănunte INCENDIARE!

SCANDAL în CEx-ul PSD! Amănunte INCENDIARE!

SCANDAL în CEx-ul PSD! Amănunte INCENDIARE! Este din nou scandal in PSD. In sedinta de luni dimineata, premergatoare Comitetului Executiv, liderii PSD s-au certat si s-au acuzat intre ei ca pun la cale caderea Guvernului Dancila.

In PSD au existat informatii ca Lia Olguta Vasilescu ar intentiona sa voteze in favoarea motiunii de cenzura la adresa guvernului, nemultumita fiind de reactia slaba a conducerii partidului fata de refuzul lui Iohannis de a o accepta pentru functia de ministru al Dezvoltarii. Liderii PSD i-au adus la cunostinta Olgutei Vasilescu aceste informatii, insa fostul ministru al Muncii a negat vehement, informeaza Digi24.

Un alt scandal a fost declansat de Marian Oprisan, baronul de Vrancea, care a afirmat ca PSD este infiltrat cu „agenti ai statului paralel”. In acest sens, el i-a nominalizat pe deputatii PSD Marcel Ciolacu si Mihai Tudose, fostul premier.

17:07 - Guvernul va da OUG pentru Codul Penal si pe Codul de Procedura Penala, anunta Digi24. Florin Manole, deputat PSD, afirma insa ca nu are informatii despre acest subiect. "Nu am aceasta informatie. Nu as putea sa comentez ceva ce nu cunosc", a declarat Manole.

17:00 - Sedinta CEx s-a incheiat, transmit televiziunile de stiri. Urmeaza ca liderul PSD, Liviu Dragnea, sa iasa la declaratii.

16:45 - Liviu Dragnea a vorbit in sedinta CEx despre un fond de investitii de 10 miliarde de euro. Declaratia vine in contextul in care Guvernul a decis sa suplimenteze bugetul Ministerului Muncii cu 43,2 miliarde de lei din Fondul de rezerva, pentru plata pensiilor, informeaza Digi24.

16:30 - Marcel Ciolacu a iesit de la sedinta. "Sub nicio forma, eu niciodata n-o sa votez o motiune de cenzura impotriva propriului partid", le-a spus el jurnalistilor, sustinand ca Oprisan e invidios pe el fiindca a avut un scor electoral mai bun la ultimele alegeri.

"Sa stea linistit ca nu plec din partid si o sa am un scor mai bun decat el", a adaugat Ciolacu.

15:02 - Contre în ședință, între Marian Oprișan și Mihai Tudose și Marcel Ciolacu, doi dintre semnatarii scrisorii anti-Dragnea. Oprișan le-a cerut celor doi să nu voteze alături de opoziție. Mai mult, el i-a spus lui Tudose că este "in dragoste cu președintele Iohannis". Ciolacu și Tudose au spus că nu au votat niciodată împotriva partidului și nici nu o vor face. Marian Oprisan i-a acuzat pe Marcel Ciolacu si pe Mihai Tudose ca ar fi oamenii "statului paralel" si a cerut sanctionarea lor.

15:00 - Sedinta conducerii PSR este tensionata, nu este exclus sa se discute chiar despre plecarea lui Liviu Dragnea de la sefia Camerei Deputatilor, transmite Realitatea TV.

Lia OLguta Vasilescu a fost acuzata ca ar vrea sa voteze pentru motiunea de cenzura si caderea guvernului Dancila, transmite Digi24, insa fostul ministru al Muncii a luat cuvantul si a dezmintit categoric.

14:30 - Alti trei parlamentari PSD ar urma sa demisioneze din partid si sa plece la ProRomania, informeaza surse citate de Realitatea TV. Deocamdata se sctie ca unul ar fi din Botosani, iar un altul dintr-un judet din Ardeal, informeaza sursele citate.

14:12 - Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a respins prin vot cererile de revocare din functiile de conducere ale camerei depuse de opozitie pe numele lui Liviu Dragnea, Florin Iordache si Eugen Nicolicea.

Si in sedinta comitetului liderilor de grup a fost respinsa solicitarea lui Dan Barna de a se supune la vot cererea de revocare.

"S-a refuzat sa fie supusa la vot o solicitare a unui lider, regulamentara. S-au ridicat si au plecat din sala", a declarat Dan Barna la Digi24.

14:05 - Darius Valcov, Tudorel Toader si Toni Grebla participa si ei la sedinta CEx, informeaza Realitatea TV.

Reamintim ca de numele ultimilor doi se leaga posibilitatea de a exista o ordonanta pentru amnistie si gratiere.

Darius Valcov, consilier al premierului, a venit la sedinta impreuna cu ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, in conditiile in care se discuta despre buget.

14:00 - Sedinta a inceput, fara ca liderii PSD sa faca declaratii, informeaza Realitatea TV. Liviu Dragnea a venit la sedinta impreuna cu Viorica Dancila, Mihai Fifor si Serban Valeca.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”