SCANDAL în PSD! Slugoiul trimis de Dragnea la Timișoara, EȘEC TOTAL!

Omul trimis de Dragnea, eșec răsunător în discuțiile cu PSD Timiș: „Nu am venit cu gândul de a impune pe cineva la organizație”.

UPDATE: Secretarul general al PSD, Marian Neacşu, a declarat, la finalul ședinței cu liderii PSD Timiș, că liderul filialei rămâne Călin Dobra, după ce s-a scris că structura centrală a partidului își dorește o altă conducere.

 În fața jurnaliștilor, Neacșu a declarat că nu a venit de la București ca să facă excluderi din partid și a arătat că a venit să discute ”situația organizației de la Timișoara, nu situația unui om”.

 ”Au avut luări de poziție aproape toți cei prezenți în sală și trebuie să recunosc că pozițiile lor au fost și constructive și foarte corecte. Nu am venit de la București nici cu gândul de a impune pe cineva la organizație, nici pentru a exclude pe cineva. Am venit să mă asigur că aici lucrurile continuă la fel de bine ca până acum”, a spus Marian Neacșu.

 ”La nivelul organizației județene am decis să rămânem exact în situația în care suntem acum, adică domnul Dobra să rămână să administreze treburile curente ale organizației, iar la nivel de BPJ-uri să rămânem exact cum suntem acum. Eu voi susține această variantă la BPN-ul național, iar domnul Dobra va rămâne să conducă filiala”, a spus Marian Neacșu.

Este scandal la ședința de marți după-amiază de la PSD Timiș, unde secretarul general al PSD, Marian Neacşu, participă pentru a-i convinge pe liderii locali să accepte schimbarea lui Sorin Grindeanu din fruntea filialei.

Marian Neacșu întâmpină însă o opoziție foarte puternică din partea primarilor PSD din Timiș, dar și a parlamentarilor. 10 primari din județul Timiș care susțin că Sorin Grindeanu este în continuare lider al filialei județene, că ei nu au votat pentru demiterea acestuia și solicită ca ”centrul să nu se implice în rezolvarea unor probleme din teritoriu”, susțin surse politice.

UPDATE: În timpul ședinței, Marian Neacșu a încercat să-i îmbuneze pe primarii pesediști vorbind despre banii din PNDL, iar Bîrsășteanu a atacat foarte dur conducerea centrală, spunând că și Grindeanu a făcut greșeli, dar că și conducerea de la nivel național e „varză", scrie sursa citată.

UPDATE: Bianca Gavriliță, deputat PSD, a susținut că „eu nu sunt nici cu Dragnea, nici cu Grindeanu, eu sunt cu partidul, cu cei care se duc și strâng semnături și merg în campanie. Ce se întâmplă acum nu face bine partidului". 

De asemenea, Sorin Grindeanu contestă demiterea sa din funcția de președinte al PSD Timiș și vrea ca demiterea sa să fie discutată în comisia de arbitraj a partidului, iar în cazul în care nu se va accepta această soluție, Grindeanu este dispus să tranșeze războiul cu conducerea PSD în fața instanței.

Înaintea aceste ședințe, Sorin Grindeanu a avut o întâlnire de taină cu președintele executiv al PSD Timiș, Călin Dobra, cel pe care liderii PSD de la centru ar vrea să-l desemneze pentru a conduce interimar filiala, până la organizarea de alegeri.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a mințit Dăncilă despre angajarea fiului și, mai ales, cum a băgat în față adopția, cu nemernicie tipic pe…

2 VIDEO Sondaj pe stradă în București. Iohannis are un scor zdrobitor. Pensionară: „Este rușinos să fie Dăncilă …

3 Fostul premier Tudose îndeamnă oamenii să voteze cu Iohannis! „Nu e vorba despre un vot cu inima, ci despre un…

4 Birchall a rămas cu colții înfipți în gâtlejul Proastei! Nou atac după minciunile sfruntate de marți

5 A murit Corina Untilă, unul dintre eroii veritabili din decembrie '89: „Am fost împuşcată de armata propriei m…

recomandări

Te ia DNA: Gabriel Oprea

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Nici nu știam că există sportul ăsta!