Scandal la miezul nopții în USR. Cea care a reclamat semnăturile false de pe listele „Fără penali”, dată afară din partid

Scandal la miezul nopții în USR. Cea care a reclamat semnăturile false de pe listele „Fără penali”, dată afară din partid

În cadrul ședinței Biroului Național, care a avut loc miercuri seara, liderii USR au discutat mai multe subiecte, printre care și unele sesizări depuse împotriva unor membri de partid care au criticat conducerea USR. La finalul ședinței s-a luat decizia excluderii din partid a lui Oli Ardelean, vicepreședinte USR Ilfov, care a criticat în trecut strângerea de semnături false în campania „Fără Penali”.

Excluderea din partid s-a făcut cu votul dat de echipa președintelui USR, Dan Barna, decizia fiind criticată de mai mulți lideri ai partidului. „Astă seară a învins manțocăreala. Este o execuție politică”, a scirs senatoarea USR, Florina Presadă, pe grupul intern al partidului. 

Vicepreședintele USR Ilfov, exclus din partid, a scris pe Facebook despre decizia luată de Biroul Național.

„Ieri seara, intr-o adevarata executie, o majoritate din Biroul National USR, toti din echipa Barna, m-a exclus din USR.

Deși am spus adevărul. Deși am incercat mult timp sa rezolv intern

Le-am cerut sa amane pana se judeca sesizarea făcută de mine din august 2018 impotriva angajatului lui Barna la Secretariatul General, Ciprian Necula. Cel responsabil de campania fara penali si care atunci, la sediul USR, dupa ce am gasit falsurile si le scoteam din dosare, a tipat la mine sa ies de acolo, sa las falsurile sa le trimitem la primarii ca poate le accepta. Am tipat si eu la el: da, posibil sa le accepte, pentru ca traim intr-o tara corupta cu incompetenti in administratie. Poate nu se prind. Dar asta nu e motiv sa trimita falsuri la primarii.

Barna a refuzat atunci sa analizeze vina lui Necula. A tot refuzat de atunci. Le-am cerut sa imi spuna daca au mai contractat firma de promoteri care le-au adus falsurile. Nu mi-au raspuns.

Am cerut acum sa judece acea speta impreuna cu una noua de acum in care am fost acuzata EU ca am prejudiciat imaginea partidului scriind ca Barna a minimizat problema semnaturilor false de la fara penali. Scriind practic un fapt real rau facut de USR + Barna.

Au ignorat cererea mea de amanare pana poate fi judecata si speta cu privire la Necula.

M-au exclus pe mine in timp ce acel individ este inca angajatul lor.

In fine. O mizerie”, a scris Oli Ardelean.

SURSA: Digi24.ro


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO O „dronuță” kamikaze rusească ia la ţintă obuzierele americane ale ucrainenilor

2 Foarte interesante amănunte! Și lumea crede că rușii sunt blocați total....

3 I-a mirosit pe ruși? / Adelin Petrișor a demisionat de la Euronews România cu doar câteva zile înainte de lansarea postului

4 VIDEO Priviți, 7 lovituri „chirurgicale” aplicate de ucraineni unităților ruse ascunse printre casele unui sat

5 VIDEO Ce mahăr din mafia imobiliară o proteja? / Acesta este funcționarul din Primăria Capitalei care a fugit cu acte de la Urbanism