Scandal sexual în Poliție! Unul dintre cei mai tari criminaliști din România, acuzat că a „investigat” o subalternă, nevastă de procuror

Scandal sexual în Poliție! Unul dintre cei mai tari criminaliști din România, acuzat că a „investigat” o subalternă, nevastă de procuror

Inspectoratul de Poliție al Județului Cluj este din nou lovit de un scandal de proporții. Comisarul șef Dragoș Ilie Naiba a fost ”decalotat” de la comanda Serviciului Criminalist după ce procurorii îl anchetează pentru „Folosire abuzivă a funcţiei în scop sexual”, dezvăluie strictsecret.ro .

Șeful Serviciului Criminalist Cluj, comisarul Dragoș Naiba, și-ar fi săpat singur groapa printr-o serie de avansuri sexuale făcute mai multor subalterne. Mai mult, acesta a fost implicat într-o relație extraconjugală cu soția unui alt procuror clujean, iar acum a fost pus la dispoziție, fiind urmărit penal de către magistrații de la Parchetul Curții de Apel Cluj, adică chiar de către colegii „încornoratului”.

Pentru a vă imagina cât de mare este scandalul, trebuie să vă menționăm că, din punct de vedere profesional, Dragoș Ilie Naiba este considerat unul dintre cei mai buni polițiști din țară, acesta fiind premiat cu distincții speciale pentru activitatea excelentă de criminalist, mai ales la cercetări la fața locului. Mai mult, Naiba era un soi de lider al șefilor de la departamentele de Criminalistică din toată țara.

Căderea acestuia s-a petrecut în urmă cu două luni, moment în care comisarul Mircea Ion Rus, inspectorul șef al IPJ Cluj, a decis să-l pună pe acesta la dispoziția conducerii Poliției Municipiului Cluj-Napoca.

Totuși, de pe site-ul insituției, Naiba nu a fost încă „eliminat”.

Sursele strictsecret.ro susțin că însuși Rus a fost cel care s-a autosesizat, după ce a aflat că Naiba făcea avansuri sexuale la două polițiste (din care una, soția de procuror, îi era subordonată), motiv pentru care Rus ar fi transmis mai departe, conform procedurii, informația către organele abilitate de la Parchetul Curții de Apel Cluj.

În mai puțin de două săptămâni de la deschiderea dosarului penal, Naiba a fost pus sub urmărire penală, aspect care a dus la emiterea ordinului prin care acesta a fost pus la dispoziție.

Naiba era titular pe funcția de șef al Serviciului Criminalist, iar povestea cu scandalul s-a auzit peste tot, iar colegiii săi din țară se pregătesc să candideze în momentul în care postul său (eliberat prin punerea la dispoziție) va fi scos la concurs.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...