Scandalul anului în lumea interlopă/Râcă între cumnați în Clanul Corduneanu

Scandalul anului în lumea interlopă/Râcă între cumnați în Clanul Corduneanu

De ceva timp nu mai este liniște în familia Corduneanu. Recent, mai multe filmulețe postate în mediul online de Adrian Corduneanu au atras atenția internauților. Interlopul vorbește urât despre soția fratelui său și transmite mesaje dure. Nu este clar de la ce a pornit întregul scandal, însă se pare că la mijloc ar fi vorba despre niște proprietăți, dezvăluie Bună Ziua Iași.

Scandal în familia Corduneanu, din Iași! Recent, în mediul online au început să circule câteva filmulețe realizate de Adrian Corduneanu și de soția sa, Ramona. „Beleaua”, așa cum s-a autointitulat Adrian Corduneanu, vorbește extrem de urât despre soția fratelui său. În „clanul” Corduneanu, astfel de scandaluri nu au loc prea des. Este știut faptul că Adrian a avut ceva neînțelegeri cu fratele său, Petronel, și nu-și vorbesc.

Totuși, se pare că Adrian ar avea ceva de împărțit cu soția lui Petronel, cu Alina Filip. În diferite filmulețe distribuite masiv pe rețelele de socializare, Adrian Corduneanu o face în toate felurile pe Alina Filip, în schimb evită să vorbească prea mult despre fratele său, Petronel. Din câte se pare, scandalul în familia Corduneanu ar fi izbucnit din cauza unor proprietăți, însă nu este totul foarte clar. Cert este că, „în joc”, a intrat și soția lui Adrian, Ramona. Și aceasta vorbește urât în diferite filmulețe făcute publice despre Alina Filip.

În primăvară, Alina Filip și Petronel Corduneanu au stat o noapte după gratii

Fără să se afișeze prea mult, Alina și Petronel nu au stat prea departe de problemele cu legea. În primăvara acestui an, Petronel Corduneanu și soția sa, Alina Filip, au avut de-a face cu legea și au fost reținuți pentru 24 de ore. La acea vreme, surse judiciare au afirmat faptul că Petronel Corduneanu și-ar fi șantajat o cunoscută, amenințând-o cu acte de violență. Scopul ar fi fost acela de a o determina pe femeie să scoată în continuare diverse sume de bani de la Western Union, pe numele ei. În realitate, banii scoși de femeia respectivă ar fi ajuns la Petronel Corduneanu.

Din câte se pare, la un moment dat, femeia ar fi refuzat să îi mai facă acest serviciu membrului clanului Corduneanu.
 
Aceleași surse au adăugat că banii ar fi provenit din diferite activități ilicite, care s-ar fi desfășurat în mai multe țări din Europa. După ce ar fi fost amenințată, femeia care scotea banii de la Western Union a hotărât să meargă la Poliție. Oamenii legii au demarat cercetările. Pe de altă parte, soția lui Petronel Corduneanu, Alina Filip, ar fi încercat să o determine pe victimă, dar și pe unii martori să-și modifice declarațiile date inițial, în schimbul sumei de 10.000 de lei. Însă aceștia ar fi refuzat să-și schimbe declarațiile.

Vacanțe în locuri scumpe și mese îmbelșugate

Petronel și Alina sunt mari amatori de vacanțe. Pe conturile lor de socializare sunt zeci de poze în care amândoi sunt departe de țară, alături de copii sau singuri. Grecia, Italia, Japonia și alte țări au fost vizitate de cuplul Corduneanu. Ambii s-au fotografiat în ținute costisitoare și au pozat în detaliu felurile de mâncare pe care le-au consumat. Cu siguranță aceste vacanțe au costat ceva, dar asta nu pare să fi contat pentru Alina și pentru Petronel.
Câteva întrebări ar exista, totuși. De exemplu, de unde au avut bani de aceste vacanțe cei doi, având în vedere că niciunul nu lucrează? Se pare că afacerile merg bine, totuși, pentru familia Corduneanu. Din când în când, „mascații” le mai tulbură liniștea, dar totul merge ca pe roate până la urmă. Rămâne de văzut unde se va ajunge cu acest scandal.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Zvonuri proaspete de la PNL și PSD...

2 Informații certe

3 Cum îl definește Sebastian Lăzăroiu pe „interlopul PNL”

4 Jigodia e nevaccinată! / Avocatul nu i-a dat voie să intre în sala de judecată

5 Doctor în științe medicale: Fără antibiotice și cortizon în doze maxime, pacienții din ATI mor