SCÂRBA de Nicolicea și-a ȘTERS Facebook-ul! E „sensibil”, micuțu'!

SCÂRBA de Nicolicea și-a ȘTERS Facebook-ul! E „sensibil”, micuțu'!

Scârba de Nicolicea și-a șters pagina de Facebook după ce a fost asaltat de înjurături în urma jignirilor pentru care a fost scos cu forța din platou de la Digi24.

Imediat după emisiune, mii de internauți au intrat pe pagina lui Nicolicea, să-l „salute”. „Rușine!” a fost cuvântul cel mai des folosit, printre înjurături, bineînțeles. Inițial, „sensibil”, Nicolicea a șters o bună parte dintre mesajele postate, însă până la urmă, pentru că nu a mai făcut față „urărilor”, a șters-o cu totul! 

Eugen Nicolicea l-a jignit grav pe Moise Guran, in cursul unei emisiuni la Digi24, pe care l-a catalogat „prost”, „sicofant” si „obraznicatura”. Nicolicea a fost invitat sa paraseasca studiourile.

Iata dialogul dintre cei doi: 

”Moise Guran: Alege Nicolicea pentru ei. Dragnea facea licitatiile, Nicolicea da amnistiile din cand in cand sub o forma sau alta. Sa-l intrebi pe Nicolicea ce este intentia indirecta si ce se intampla cand o infractiune e redefinita in rapport cu cei care sunt cercetati pentru fapte.

Eugen Nicolicea: Da’ prost mai e…

Moise Guran: Dragnea face licitatii, parlamentarii, nu ma iau de Nicolicea, stiu ca a candidat la Severin…

Eugen Nicolicea: Probabil nu-i spusese nimeni ca vorbeste prostii. Cam candidezi cu gura plina. Nu am vazut un reporter, sau ce esti, sa vorbeasca prostii cu atata siguranta.

Moise Guran: Ce am facut eu?

Eugen Nicolicea: Ai zis numai prostii. Razi ca fraierul.

Moise Guran: Reactia dvs este deplasataa.

Eugen Nicolicea: Ai agumente sau vorbesti prostii? Vorbesti prostii cu gura plina. Nu ti-ar fi rusine? Obraznicaturi ca tine …

Moise Guran: Timp de 4 ani ati facut doar asta…

Eugen Nicolicea: Nu cred ca am venit aici sa gasesc un sicofan care sa vorbeasca asa, habar nu are de nimic. Nu e prima data cand acest individ se ia de mine, ca scaietul de coada cainelui. Acest individ care avea o chestie mai veche cu mine. Esti fraier, este un prost pregatit.

Cosmin Prelipceanu: Din acest moment, nu mai aveti ce cauta in acest studio.

Eugen Nicolicea: O sa sesizez CNA. Am venit aici pentru ca m-ati invitat. Un acolit de-al dvs avea o chestie pregatita. Eram eu sau dezincriminarea. Nu permit acest vocabular.

Cosmin Prelipceanu: V-a jignit?

Eugen Nicolicea: M-a acuzat de fapte mai grave, cu dezincriminarile. I-ati cerut sa aduca probe? Era obligatia dvs., de ce i-ati permis asta?

Cosmin Prelipceanu: Moise v-a acuzat in mod indirect ca ati pus la cale eliberarea unor inculpati…

Eugen Nicolicea: I-ati cerut dovezi?

Cosmin Prelipceanu: Este clar ce a zis Moise.

Eugen Nicolicea: Nu-l mai reclam pe Moise, ci pe dvs.”, au fost schimburile de replici dintre Moise Guran, Cosmin Prelipceanu, de la Digi 24, si Eugen Nicolicea.

 



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…