Scene horror în centrul Londrei. Mai mulți cai plini de sânge și-au aruncat călăreții și au lovit mașini și oameni VIDEO

Scene horror în centrul Londrei. Mai mulți cai plini de sânge și-au aruncat călăreții și au lovit mașini și oameni VIDEO

Cinci cai din Household Cavalry au rămas liberi în centrul Londrei după ce și-au aruncat călăreții militari în timpul exercițiului de miercuri dimineață, potrivit Daily Mail Online .

Cabalinele au traversat Londra într-o cursă de 10 kilometri. Două animale, dintre care unul „plin de sânge", au lovit mașini, un autobuz și pietoni și au rănit un soldat.

Martorii spun că soldatul din Household Cavalry a rămas la pământ „țipând de durere” după ce a fost aruncat de pe calul său, când acesta a lovit o mașină lângă Hotelul Clermont de pe Buckingham Palace Road, Victoria.

Cum s-a ajuns la haos

Caii s-au speriat în timpul exercițiului zilnic desfășurat dimineață pe Horse Guards Parade, în Whitehall, în jurul orei 8.40.

Caii au scăpat de sub control după ce s-au speriat. FOTO X FlashFeed @FlashFeed365

Unul dintre animale a intrat într-un autobuz cu etaj, spărgându-i parbrizul, în timp ce un altul s-ar fi izbit de un taxi negru.

Am văzut un soldat căzând în stradă după ce calul a intrat într-o mașină. Unul dintre colegii mei a sunat la poliție. Bărbatul s-a lovit puternic, țipa de durere. Puteai vedea sângele pe toată mașina parcată”, a declarat, pentru The Telegraph, Bashir Aden, un muncitor vârstă de 48 de ani.

Un alt cal a lovit un autoturism Mercedes-Benz (taxi), pe care l-a avariat lateral, spărgându-i două geamuri din spate.

Buckingham Palace Road a fost închisă și a fost instituit un cordon de siguranță.

Caii au fost opriți de poliție pe autostradă

Animalele au alergat pe străzile din Victoria și au ajuns până la Aldwych, în estul Londrei, înainte de a fi calmate și stăpânite de poliție pe autostradă, în apropiere de Limehouse.

Ofițerii au solicitat o boxă de transport animale a armatei pentru a lua caii.

„Caii au fost răniți, evident, de la geamurile pe care le-au spart. [Soldatul rănit] era întins acolo pe jos. Părea că s-a rănit destul de rău. A fost îngrozitor”, a mărturisit, pentru LBC, o femeie care a văzut scenele teribile.

Potrivit Serviciului de Ambulanță din Londra, în total, cinci persoane au fost rănite în trei locuri diferite, notează telegraph.co.uk .

Echipajele medicale au fost chemate la incidente separate în Buckingham Palace Road, Belgrave Square și la intersecția dintre Chancery Lane și Fleet Street pentru a oferi ajutor victimelor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro