Scene horror la un castel din Bavaria. O turistă a murit după ce a fost împinsă într-o prăpastie adâncă de 50 de metri

Scene horror la un castel din Bavaria. O turistă a murit după ce a fost împinsă într-o prăpastie adâncă de 50 de metri

Femeia în vârstă de 21 de ani, din SUA, a murit după ce un bărbat, tot american, a agresat-o şi a împins-o într-o prăpastie, în apropierea unuia dintre cele mai populare obiective turistice din Germania, Castelul Neuschwanstein din Bavaria.

Castelul Neuschwanstein din Bavaria FOTO wikipedia.org

Femeia a murit la câteva ore de la incident din cauza rănilor grave, a declarat poliția din Bavaria într-o declarație făcută joi, relatează CNN .

Victima a plecat miercuri într-o plimbare cu prietena ei, o americancă de 22 de ani, lângă istoricul „Marienbrücke”, un pod cunoscut pentru priveliștile sale asupra Castelului Neuschwanstein.

Cele două femei au întâlnit apoi un american de 30 de ani care le-a convins să-l urmeze pe o potecă ascunsă care duce la un punct de belvedere, a anunțat Poliția.

Ambele femei erau din SUA, iar bărbatul nu le cunoștea anterior, a declarat Thomas Hoermann, purtător de cuvânt al Parchetului din orașul Kempten din Bavaria.

După ce le-a condus pe femei pe traseu, bărbatul a atacat-o fizic pe femeia de 21 de ani, potrivit poliţiei. Bărbatul a strâns-o de gât apoi pe femeia de 22 de ani şi a împins-o pe o pantă abruptă, după ce aceasta a intervenit pentru a-şi ajuta prietena.

Ce spun polițiștii

Poliţia crede că bărbatul a încercat apoi să comită o infracţiune sexuală împotriva victimei de 21 de ani. El a împins-o apoi şi pe aceasta în prăpastie, făcând-o să cadă circa 50 de metri.

Cele două femei au fost salvate de serviciul montan Füssen miercuri după-amiază, potrivit Poliției. Serviciile de salvare au transportat-o ​​pe tânăra de 21 de ani la un spital, unde ulterior a murit. Prietena ei a putut vorbi când a fost găsită de salvatori și a fost dusă și ea la spital.

Un purtător de cuvânt al Ambasadei SUA în Germania a declarat joi că ambasada este „la curent cu un incident care implică mai multe persoane în Germania”, fără a confirma naționalitățile acestora.

Consulatul SUA din Munchen monitorizează îndeaproape situația și este în contact cu autoritățile”, a spus purtătorul de cuvânt.

Atacatorul, care a fugit de la fața locului, se află în custodia Poliției. El este cercetat pentru infracțiunea de omor, tentativă de omor și tentativă de infracțiune sexuală.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?