Scene nostime la meciul dintre Argentina și Mexic. Doi mexicani au văzut meciul din galeria Argentinei

Scene nostime la meciul dintre Argentina și Mexic. Doi mexicani au văzut meciul din galeria Argentinei

Doi suporteri mexicani au fost protagoniștii imaginii zilei de la Campionatul Mondial, după ce aceștia și-au achiziționat, din greșeală, bilete chiar în galeria echipei rivale.

Cei doi suporteri mexicani, soț și soție, au văzut meciul dintre Argentina și Mexic chiar din peluza echipei adverse. Însă, acesta nu a fost singurul lor ghinion, căci meciul s-a încheiat cu victoria „pumelor”.

Momentul a fost suprins într-un videoclip postat pe Twitter cu mesajul „Iubire, ești sigură că ai cumpărat bilete unde trebuie? Da, stai liniștit”. Filmarea urcată pe rețelele de socializare surprinde cum suporterii argentinieni cântă și crează o atmosferă demnă de Campionatul Mondial , iar printre aceștia se află și doi suporteri mexicani care admiră meciul liniștiți.

Toate cele 80.000 de locuri ale stadionului au fost ocupate la meciul dintre Argentina și Mexic, fapt care a condus către o mobilizare exemplară a forțelor de ordine, mai ales în contextul unor tensiuni apărute chiar în ziua meciului. Stadionul a fost supravegheat continuu de un număr de echipaje de poliție comparativ mai mare decât la restul meciurilor din Qatar.

Doi mexicani au văzut meciul alături de galeria Argentinei FOTO: Captură de ecran Twitter

Peluza destinată galeriei Argentine s-a umplut cu 45 de minute înainte de fluierului de start. Pe tabela au rulat imagini cu sosirea echipelor pe stadion, iar fanii au reacționat în momentul în care în prim-plan a apărut Lionel Messi, potrivit GSP.ro.

Trei arbitri români, delegați la două meciuri de la CM

Arbitrii români Istvan Kovacs, Vasile Marinescu și Mihai Artene au fost delegați la duelul Spania - Germania, care se va disputa duminică, la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar.

Istvan Kovacs, cel mai bine cotat arbitru român la nivel internațional, fost delegat la două meciuri în acest weekend. Va fi al patrulea oficial atât la Argentina - Mexic, sâmbătă, cât și la Spania - Germania de duminică, programat la ora 21:00, scrie GSP.

Istvan Kovacs a mai fost delegat la alte două partide în startul Campionatului Mondial din Qatar. El a fost arbitru de rezervă la meciul de deschidere dintre Qatar și Ecuador, dar a fost implicat și în meciul Uruguay - Coreea de Sud.

Arbitrul român va primi pentru participarea la Mondialul din Qatar din acest an 70.000 de dolari, plus bonus pentru fiecare meci arbitrat. Dacă va conduce două partide în faza grupelor, unul în fazele eliminatorii și va fi de două ori al 4-lea oficial, va mai fi răsplătit cu 21.000$, mai scrie sursa citată.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 Așa o fi?

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă