Scene ȘOCANTE la Guvern! C.Dan a ieșit plângând din biroul lui Tudose. Ea nici nu vorbise cu ăla pe care-l anunțase șeful Poliției Române!

Scene ȘOCANTE la Guvern! C.Dan a ieșit plângând din biroul lui Tudose. Ea nici nu vorbise cu ăla pe care-l anunțase șeful Poliției Române!

Scene incredibile la Guvern! Carmen Dan a ieșit plângând din biroul lui Tudose. Nu ea vorbise cu ăla pe care-l anunțase șef la Poliției Române! Ci fostul șofer al lui Dragnea, Adrian Mlădinoiu, care-i transmisese că șefu' îl vrea pe el în acel post. Tudose a primit informația și, după ședința de Guvern a chemat-o la el în birou. Luată la întrebări, C.Dan a dat în bâlbăială. Tudose a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe șeful DGA, chestorul Cătălin Ioniță, și l-a întrebat cine l-a contactat pentru a discuta cu el despre preluarea șefiei Poliției Române rugându-l să fie bărbat și să spună adevărul. Iar Ioniță a recunoscut că fusese contactat de Mlădinoiu. 

Tudose i-a spus lui C.Dan să-i fie rușine că se joacă cu astfel de lucruri. Aia a început să plângă și a spus că ea, dacă el dorește, își prezintă demisia. Tudose i-a spus că el o lasă pe ea să hotărască. Că el nu e ca alții, să gândească pentru toți. 

C.Dan a plecat plângând. Și s-a dus la biroul lui Dragnea de la Camera Deputaților. Ca să poată vorbi cu el dintr-un loc sigur.

Chestiile ăstea au fost povestite de Tudose lui Bogdan Chirea. În partea a doua a poveștii. Pentru că în timp ce Tudose era în birou cu ministresa de la Interne, Chireac îl făcea în toate felurile la Antena 3. De la prietenul pedofililor, la securistul din Băneasa. 

După ce a ieșit din direct de la Antena 3, Chireac s-a dus val-vârtej la Guvern, chemat de Tudose.

Restul l-a povestit Tudose la Antena 3, la emisiunea lui Gâdea. Apăsând pe faptul că Chireac era de față când i-a dat telefon, încă o dată, lui Cătălin Ioniță. Iar după telefon i-a dat toate amănuntele.

În cursul serii, pe site-ul său, Bogdan Chireac a scris un articol „eroic” la adresa lui Tudose. Scriind cuvântul premier doar cu majuscule!


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…