Sclavii PSD! Polițist „atenționat” de șefi după ce a comentat pe Facebook la adresa unor participanți la mitingul PSD de anul trecut!

Sclavii PSD! Polițist „atenționat” de șefi după ce a comentat pe Facebook la adresa unor participanți la mitingul PSD de anul trecut!

Sclavii PSD! Polițist „atenționat” de șefi după ce a comentat pe Facebook la adresa unor participanți la mitingul PSD de anul trecut! Un agent principal de poliţie vâlcean a fost cercetat de către superiori după ce a făcut un comentariu pe pagina de socializare a unui politician la adresa unor participanți la mitingul PSD de anul trecut, a anunţat marţi, printr-o postare pe pagina personală de Facebook, vicepreşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din România SNPR DECUS, Bogdan Bănică. 

Potrivit acestuia, comentariul a fost postat în luna iunie a anului trecut şi era adresat călătorilor dintr-un autocar şi nu politicianului pe pagina căruia a comentat. 

Sindicalistul a făcut publică şi înştiinţarea pe care conducerea IPJ Vâlcea a transmis-o agentului, din aceasta reieşind că, prin comentariul făcut, el ar fi exprimat "opinii politice în public", încălcând astfel Statutul poliţistului. 

"În data de 09.06.2018, printr-o conduită incorectă, aţi publicat pe pagina de socializare Facebook a unei persoane politice şi membru al unui partid politic, folosind un limbaj neprincipial, mesajul: 'Mamă, ce mecle aveţi... zici că sunteţi luaţi de acasă cu forţa şi băgaţi în autocare. De fapt, stai că vi s-au propus 2 mici şi o bere la PET. Să vă fie ruşine! Din cauza voastră ţara asta este unde e... La copiii şi nepoţii voştri nu vă gândiţi, egoiştilor analfabeţi!?', mesaj de dezavuare, de dezaprobare a manifestaţiei politice, exprimând astfel, în mod indirect, opinii politice în public", se arată în înştiinţarea primită de către poliţist.

În replică, conducerea IPJ Vâlcea spune însă că poliţistul nu a fost cercetat şi nici sancţionat disciplinar, ci doar doar atenţionat pentru "preîntâmpinarea sancţionării unor abateri disciplinare". 

"Poliţistul la care se face referire nu a fost cercetat disciplinar, iar măsura luată nu este o sancţiune disciplinară, ci este o măsură cu caracter administrativ, folosită pentru a preîntâmpina sancţionarea unor abateri disciplinare. Această măsură a fost luată după ce s-au efectuat verificări şi s-a constatat că nu s-au respectat obligaţiile, îndatoririle şi interdicţiile pe care le are poliţistul, conform Legii nr.360/2002 privind Statutul poliţistului", se arată într-o precizare, transmisă Agerpres, de conducerea IPJ Vâlcea.

Postarea integrală a lui Bănică:

„Cum nu știți cu ce se ocupă, mai nou, falșii polițiști suspectați de pagofobie - teama patologică de îngheț (denumiți de unii, pe nedrept, pupincuriști, lingăi, căpușe, sclavi, paraziți, etc.) din cadrul structurilor de Control Intern ale Poliției Române??

Cică li s-a adăugat o nouă sarcină în fișa postului: aceea de a sta cu ochii beliți pe Facebook, cu click-ul repetat la nesfârșit pe "refreshul" paginilor politicienilor și cu buzele țuguiate îmbietor pe lângă dosurile flatulânde ale acestora. Și cum observă un polițist, un cetățean român până la urmă, că a comentat ceva ce l-ar putea deranja pe roșcovan, HAȚ! Îl cercetează disciplinar și are încă o constatare, "încă un băț"!

 Iată comentariul colegului nostru:
<<Mamă, ce mecle aveți...zici că sunteți luați de acasă cu forța și băgați în autocare. De fapt, stai că vi s-au propus 2 mici și o bere la PET. Să vă fie rușine! Din cauza voastră țara asta este unde e...La copiii și nepoții voștri nu vă gândiți, egoiștilor analfabeți!?>>
Comentariul este evident adresat călătorilor dintr-un autocar și nicidecum "personalității" politice, despre care nici nu ne putem da seama din ce partid face parte...

De acum înainte să postezi #DECÂT comentarii apreciative, colegule, poate vei primi mulțumiri scrise sau chiar salariu de excelență! :)))
Vai de brăcinarii noștri în ce hal a ajuns ministerul ăsta, țara asta...:)))”

Bogdan Bănică
Vicepreședinte Sindicatul Național al Polițiștilor din România SNPR DECUS

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă aruncă în aer PSD! Dezvăluiri fără perdea despre „păpușile” din fruntea partidului

2 „Și la vaccinare unii sunt mai cetățeni ca alții” / Laura Ștefan dezvăluire incredibilă care arată în ce căcat d…

3 SURSE Nicuşor Dan l-a dat afară din sala de şedinţe pe gândacul plantat de Firea, directorul economic al ALPAB…

4 Capra se crede crocodil / Olivia Steer îl ceartă pe Mircea Cărtărescu că nu știe să scrie!!! Răspunsul de mare b…

5 Categoria „valori” / 181 de ani de închisoare, în Spania, pentru doi interlopi care în România ar fi luat, prob…