Scos de pe post de B1TV, Mălin Bot rupe tăcerea: „Mi s-a reproșat că îi spun lui Dragnea INFRACTOR”

Jurnalistul Mălin Bot aduce noi precizari in privința deciziei comune a management-ului B1 TV-EVZ de a-l scoate de pe post. Bot a anuntat luni ca demisionează de la EVZ, fără a oferi prea multe detalii despre motivele acestui gest.

Malin Bot acuză,  într-o postare pe Facebook, ca PSD urmărește să reducă la tăcere toate „vocile oneste”.

„PSD este si va ramane in istorie ca ‘Partidul infractorilor’ pentru ca acesta e singurul partid cu un condamnat presedinte, ales cu unanimitate ceausista. Acest partid vrea sa puna un infractor prim-ministru, daca va castiga alegerile parlamentare. Pentru a castiga a inceput deja miscarile. Miscari care includ reducerea la tacere a tuturor vocilor oneste. Nu vor sa-si asume niciun risc si de aceea am ajuns ca gestul simplu si normal de a spune adevarul sa fie catalogat ca ‘incisivitate excesiva'”. a scris Malin Bot.

El spune ca a fost catalogat „taliban” pentru ca in emisiunile de la B1 TV spunea despre Liviu Dragnea ca este „infractor”.

„Asa este, mi s-a reprosat ca sunt ‘taliban’ pentru ca ii spun lui Dragnea ‘infractor’. Pai nu e condamnat pentru comiterea unor infractiuni? Am ajuns sa avem de suferit in tara noastra daca spunem unui hot condamnat in Justitie ca e hot? Un hot care planuieste sa controleze Romania”, a adaugat Malin Bot.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 „Dar manual” / Renate Weber i-a dat fetei ei 100.000 de euro

2 Încă o ţară interzice accesul românilor, din 13 iulie. Lista completă a statelor care ne-au impus restricţii

3 Incident „ciudat” / Dacian Cioloș: „Aflu că unele televiziuni spun că aș fi „forțat” urcarea într-un avion de la…

4 Informație / După locale, PSD își va schimba denumirea. Nu este exclusă spargerea în două a partidului

5 Trei județe nu au raportat niciun caz nou de coronavirus. București și Argeș, cele mai multe îmbolnăviri în ul…