Scuipați AICI! Acești IMBECILI au cerut de la Senat câte 50 de EURO pentru DECONTAREA unei taxe dintr-o „excursie” la Paris!

Scuipați AICI! Acești IMBECILI au cerut de la Senat câte 50 de EURO pentru DECONTAREA unei taxe dintr-o „excursie” la Paris!

O delegaţie de patru senatori care a participat, în perioada 13-17 iunie, într-o vizită oficială în Franţa, la invitaţia Senatului Francez, a cerut, luni, printr-un memorandum intern, Biroului Permanent al Senatului, decontarea sumei de 50 de euro, reprezentând o taxă pentru depăşirea greutăţii admise a bagajelor de cală, de 50 de euro, scrie  News.rocitată de Digi24.ro .

Potrivit vicepreşedintelui Senatului, Ioan Chelaru, cererea celor patru senatori a fost respinsă de conducerea Senatului. 

„Au precizat că au avut câteva obiecte, cadouri pentru partea franceză, care au venit din magazia Senatului şi se pare că, astfel, s-a depăşit excedentul de bagaje. Linia aeriană nu a fost de acord să scutească de plată acest excedent şi de aceea s-a cerut ca plata să fie făcută de Senat”, a spus Chelaru. 

Ioan Chelaru a menţionat că în urma analizei din Biroul Permanent ”conducerea Senatului a apreciat că suma este modică şi poate fi acoperită altfel, nu din bugetul Senatului”. 

Senatorii care au făcut parte din delegaţia grupului de prietenie România-Franţa, invitaţi de grupul de prietenie omolog din Senatul Francez, în perioada 13-17 iunie, au fost Viorel Grigoraş (PNL), Florian Popa (PSD),Laurenţiu Coca (PSD) şi Dincă Marinică (PNL).


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa