Se circulă bară la bară pe Valea Prahovei. Rutele alternative la care pot apela șoferii

Se circulă bară la bară pe Valea Prahovei. Rutele alternative la care pot apela șoferii

Traficul rutier către stațiunile de pe Valea Prahovei este foarte aglomerat. Polițiștii recomandă rute alternative.

DN1 este foarte aglomerat FOTO Inquam Photos/Alex Nicodim

Se circula în coloană între localitățile Breaza şi Comarnic, vineri dimineață, iar valorile de trafic erau ridicate pe sensul de urcare către stațiunile de pe Valea Prahovei pe întreg drumul DN 1 Ploieşti - Braşov, informează Centrul Infotrafic.

Pentru șoferii care merg către stațiunile de munte cu ocazia sărbătorilor pascale, polițiștii rutieri recomandă rutele alternative:

Bucureşti - Autostrada A3 - Ploieşti - Cheia - DN 1A Braşov;

Bucureşti - Autostrada A1 - Piteşti - Câmpulung - DN 73 Râşnov;

Bucureşti - DN 71 - Târgovişte - DN 72A - Câmpulung - DN 73 Râşnov;

Bucureşti - Târgovişte - DN 71 Sinaia.

„Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de trafic , să păstreze distanţa de siguranţă între autovehicule, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la fluidizare şi să nu se angajeze în depăşirea coloanelor de autovehicule, manifestând respect faţă de ceilalţi participanţi la trafic", au transmis poliţiştii rutieri. Condiții grele de drum au avut și șoferii care au avut ca destinație Constanța, informează Centrul Infotrafic.

Vizibilitatea pe Autostrada A2 a fost redusă din cauza ceței sub 150 de metri pe tronsonul kilometric 160 - 212, precum și pe Autostrada A4 Ovidiu - Agigea.

Polițiștii rutieri au recomandat reducerea vitezei, mărirea distanţei între vehicule , folosirea corespunzătoare a luminilor și evitarea opririi pe benzile de circulaţie şi pe banda de urgenţă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”