Se deschide domeniul schiabil din Poiana Brașov

Se deschide domeniul schiabil din Poiana Brașov

Domeniul schiabil din Poiana Braşov se deschide peste o oră. Iubitorii sporturilor de iarnă pot utiliza toate pârtiile din zona superioară a masivului Postăvarul şi cele două pârtii pentru începători, după cum transmite corespondentul Radio România Actualități, Adrian Cârneciu:
Reporter: La Brașov, noul sezon de schii debuează la nouă dimineața în Ajunul Crăciunului. Primele instalații de transport pe cablu își vor deschide porțile pentru pasionații sporturilor de iarnă. Se va schia pe toate părțile din zona superioară a Masivului Postăvaru, se va putea coborî până în poiană, pe pârtia Drumul Roșu și, de asemenea, vor fi practicabile și cele două pârtii pentru începători. Starea pârtiilor este una foarte bună, mai ales că în ultima perioadă s-au înregistrat temperaturi negative, de aceea a fost posibil să funcționeze non-stop și instalațiile pentru producerea zăpezii artificiale, la care s-a adăugat și un strat nou de zăpadă naturală, căzută în ultimele 24 de ore, după cum explică șeful Serviciului Pregătire Pârtii, Adrian Biriboiu:
Adrian Biriboiu: Până la îmbarcarea în telescaunul Ruia, stratul de zăpadă are undeva peste 50 de centimetri grosime, în stadiul așezat, bătut, este excelent. Pe săptămâna viitoare se anunță o usoară încălzire, dar vom lucra să deschidem și partea inferioară.
Reporter: Vor fi funcționale atât telegondola, cât și telecabina mică, telescaunul Ruia și teleschiurile Bradul și Stadion. Ultima urcare va fi la ora 15:45./azamfir/dsirbu

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂȚI – 24 decembrie

Sursa: rador.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro