Se prăbușește regimul! Surse PSD: Dragnea a angajat în administrația centrală peste 3500 de apropiați ai interpușilor și complicilor săi!

Se prăbușește regimul! Surse PSD: Dragnea a angajat în administrația centrală peste 3500 de apropiați ai interpușilor și complicilor săi!

Se prăbușește regimul! Surse PSD: Dragnea a angajat în administrația centrală peste 3500 de apropiați ai interpușilor și complicilor săi! Ar fi vorba, spun surse din PSD, despre rude, amante, prieteni, colegi ai tuturor celor care, în timp, l-au ajutat, într-un fel sau altul, să prospere în afaceri, dar și să scape nevătămătat din cele mai multe dosare în care a fost vizat. Vorbim, spun sursele, de rude de foști ofițeri de rang înalt din serviciile secrete, de procurori, judecători, miniștri, funcționari de rang înalt. Aceleași surse mai spun că va fi foarte greu ca aceste persoane să fie îndepărtate din funcțiile pe care le ocupă în prezent, cu excepția celor care sunt de notorietate publică. 

Foarte mare atenție ar trebui să manifeste opinia publică după intrarea în pâine a noului guvern în legătură cu odrasla Vioricăi Dăncilă, angajat la Curtea de Conturi la pachet cu venirea mamei sale în fruntea guvernului.

Că despre onoare din partea unor astfel de personaje, ne-am convins toți, nu poate fi vorba...


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Ce se întâmplă în China?

5 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!