„Se pricep la toate, dar n-au nicio soluție”/Ciolacu îi compară pe Simion, Drulă și Cioloș cu „Mirel din Turnu Măgurele”

„Se pricep la toate, dar n-au nicio soluție”/Ciolacu îi compară pe Simion, Drulă și Cioloș cu „Mirel din Turnu Măgurele”

Liderul PSD, premierul Marcel Ciolacu, i-a comparat, miercuri seara, la România TV, pe George Simion, Cătălin Drulă și Dacian Cioloș cu „Mirel din Turnu Măgurele”, trimitere la melodia lansată de Erika Isac, care a stârnit un val de hate și susținere.

„Dvs. ați văzut în ultimul timp de la Simion vreo soluție, dvs. ați văzut, a venit să aibă vreun dialog coerent, despre economie, despre ce se întâmplă în România? Eu nu fac nicio diferență între Simion, Drulă, Barna, Cioloș. Spuneți ce au lăsat în țara asta, unul a lăsat vreun miliard la vaccinuri, spitale în flăcări, zero la fonduri europene, zero autostrăzi. Știți cu ce îi compar eu pe toți? Mirel din Turnu Măgurele. Se pricep la toate, dar n-au nicio soluție”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă a ascultat melodia Erikăi Isac, având în vedere că i-a comparat cu „Mirel din Turnu Măgurele”, trimitere la melodia traperiță, Marcel Ciolacu a răspuns: „Am ascultat. Îl descopăr pe Mirel. Toți grămadă, forța de dreapta reunită”.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat