Se repetă istoria? Dragnea va ieși diseară la RTV să anunțe că mai pune o sută de lei la pensie!

Se repetă istoria? Dragnea va ieși diseară la RTV să anunțe că mai pune o sută de lei la pensie!

 Se repetă istoria? Dragnea va ieși diseară la RTV să anunțe că mai pune o sută de lei la pensie!
 Ministerul Muncii a anunțat că va publica proiectul noii legi a pensiilor joi seară la ora 21:00, urmând ca actul normativ să fie prezentat vineri, la ora 12:00, de către ministrul Lia Olguța Vasilescu. Înainte însă ca proiectul de lege să fie prezentat de ministrul Muncii, el va fi explicat joi seară, din studioul România TV, de către liderul PSD, Liviu Dragnea.

Liberalii au reacționat la anunț, făcând o comparație între mișcarea PSD cu prezentarea legii pensiilor în ajunul mitingului și promisiunea lui Nicolae Ceaușescu din 21 decembrie 1989 că va mări pensiile, salariile și alocațiile copiilor.

”Liviu Dragnea a trimis-o pe doamna Olguța Vasilescu să anunțe Legea pensiilor acum, înaintea mitingului. Am mai văzut asta în 1989, când Ceaușescu a crezut că mărind pensiile va putea potoli setea de dreptate și libertate a românilor. La fel ca în 89, mitingul nu va fi influențat de astfel de mesaje, pentru că el reprezintă manifestarea revoltei față de guvern a celor care au investit în România tot: tinerețea, speranța, munca, ideile, banii… Și au fost înșelați”, a afirmat prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan.

Din declarațiile făcute până acum de Liviu Dragnea și Lia Olguța Vasilescu, sistemul de calcul al pensiei se va schimba, până în 2021 vor fi recalculate toate cele 5,2 milioane de pensii, iar punctul de pensie va fi de 1.875 de lei.

 
 



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa