Se schimbă moda nunților în 2024. Mirii, tot mai atrași de această opțiune

Se schimbă moda nunților în 2024. Mirii, tot mai atrași de această opțiune

Mirii anului 2024 au idei tot mai interesante când vine vorba despre organizarea petrecerii de nuntă. Astfel, conform organizatorilor de evenimente, foarte mulți dintre ei se îndreaptă, acum, spre evenimente inspirate parcă din filme.

Nuntă SURSĂ FOTO Arhiva Adevărul

Nunțile clasice au devenit „demodate”, iar tinerii îndrăgostiți caută, tot mai mult, să-și surprindă invitații cu lucruri inedite.

Nunțile în aer liber, la modă în 2024

Conform organizatorilor de evenimente, foarte mulți îndrăgostiți doresc, în anul 2024, să își organizeze nunta în aer liber. Astfel, ideile lor par inspirate din filme, susțin specialiștii în domeniu.

Anul 2024, la fel ca fiecare an, vine cu anumite provocări. Acesta sunt reprezentate de dorințele mirilor, care se aliniază la noile trenduri. În 2024 avem foarte multe solicitări pentru nunți în aer liber și trebuie să ne conformăm. Mirii își imaginează petreceri ca în filme, într-un decor elegant și frumos. Au început să nu-și mai dorească petreceri clasice, cu toate tradițiile. Optează pentru simplitate, pentru eleganță, pentru un loc aerisit, în care toți invitații să se simtă confortabil”, a precizat Maria Gal, organizator de evenimente.

Nunțile cu mulți invitați, pe cale de dispariție

În 2024, petrecerile mai intime, cu mai puțini invitați, vor fi foarte des întâlnite, susțin organizatorii. Foarte mulți miri aleg să aibă parte de o petrecere mai restrânsă, la care să participe doar persoanele apropiate.

Având în vedere că este cea mai importantă petrecere din viața de cuplu, nu pot lipsi persoanele foarte apropiate. Tot mai mulți miri au început să reducă numărul de invitați, își doresc petreceri mai intime, cu cei apropiați. Sunt la modă nunțile cu maximum o sută de persoane, care sunt mai ușor de gestionat și de organizat. Nu putem spune că nu mai există încă și cunoscutele petreceri, cu sute de persoane, dar au început să fie mai rare. Tinerii, în general, invită la petrecere doar persoanele apropiate, iar acest lucru l-am observat în ultimii doi-trei ani”, a adăugat organizatorul de evenimente.

Noua modă, dictată de pandemie

Conform organizatorilor , pandemia de Covid19 a avut un rol foarte important în schimbarea tendințelor. Astfel, oamenii au văzut că se pot organiza și nunți mai mici, în aer liber, în perioada în care erau constrânși de restricțiile impuse de autorități.

„În pandemie a început această modă sau imediat după. Oamenii au participat la petreceri mai restrânse, chiar în aer liber. S-au simțit bine, le-a plăcut și au luat acele petreceri drept model. Totodată, mulți dintre ei optează acum și pentru nuntă de zi, care era văzută ca un adevărat sacrificiu înainte de pandemie. Acum, aceste lucruri sunt normalitatea”, a încheiat Andreea Gal.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB